Κάποια Σιμητροπούλου γνώριμη από τα τηλεπαιχνίδια! Τα δάκρυα της «Στέλλας του Φούντα» που την «πέταξαν» από το ΠΑΣΟΚ και ψάχνει ρόλο. Χθες κυνηγούσε το edolio5 για τις αποκαλύψεις που κάναμε για το σκάνδαλο με τους πίνακες στον Δήμο Αλίμου και «έγλυφε» τον δήμαρχο και σήμερα τον καταγγέλει.


Του Άρη Σπίνου

Όταν πολιτικά μένεις «άνεργος» ψάχνεις να βρεις ρόλο για να υπάρχεις! Αφού εξάντλησε και το πέρασμα της από τηλεπαιχνίδια αποφάσισε να κάνει τώρα κάτι άλλο. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι σκέφτηκε η μέχρι εχθές κολλητή του Δημάρχου Αλίμου. Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρώην αναπληρώτρια εκ. Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που «έφυγε νύχτα» από την Χαριλάου Τρικούπη Αναστασία Σημιτροπούλου, που γυρνούσε τα καφενεία των Νοτιών Προαστίων και έλεγε ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη δημοτική παράταξη του δημάρχου «Αγαπώ τον Άλιμο», ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία. Η Σιμητροπούλου είναι γνώριμη στο edolio5.

Για την υπόθεση που διερευνά η εισαγγελία δίωξης οικονομικού εγκλήματος και διαφθοράς και αφορά τους πίνακες ζωγραφικής στον Δήμο Αλίμου ασφαλώς γνωρίζετε. Αυτό που δεν γνωρίζετε ότι ανάμεσα στους μάρτυρες στις μηνύσεις σε βάρος μας (5 στον αριθμό και άλλες τόσες αγωγές) που έχει κάνει ο Ανδρέας Κονδύλης, εμφανίζει και την Αναστασία Σιμητροπούλου που πρόθυμα τρέχει κάθε φορά να καταθέσει σε βάρος μας για μια υπόθεση που δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα. Το γεγονός ότι δεν έχει ιδέα για την υπόθεση δεν έχει καμία σημασία. Μέχρι εχθές ήταν αντιδήμαρχος του Κονδύλη και αυτό είναι αρκετό. Έπρεπε να φανεί υπάκουη  Τώρα που θέλει να είναι υποψήφια Δήμαρχος θυμήθηκε να καταγγείλει γενικά και αόριστα τον Κονδύλη χωρίς φυσικά να λέει λέξη για την δικογραφία που έχει συγκλονίσει την τοπική αυτοδιοίκηση και προφανώς η ίδια δεν θεωρεί πως συμβαίνει κάτι!

Στην ανάρτησή της η κυρία Αναστασία Σημιτροπούλου με λόγια να είχαμε να λέγαμε τονίζει: «Αγαπώ τον Άλιμο. Δεν αγαπώ αυτό που γίναμε», ενώ στη συνέχεια αναφέρεται σε αγεφύρωτες διαφορές (ποιες είναι αυτές άραγε ;) ανάμεσα σε αυτήν και την παράταξη. «Ο λόγος της απόφασής μου σχετίζεται ευθέως με τις αγεφύρωτες πλέον διαφορές μου με τις επιλογές της παρούσας δημοτικής Αρχής σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης, κοινωνικών πολιτικών, δημοκρατικών διαδικασιών και διοικητικών επιλογών. Λάθη, συμπεριφορές και παραλείψεις που δεν μπορώ να αποδεχθώ», αναφέρει μεταξύ άλλων. Όταν πριν από λίγες εβδομάδες υπερασπιζόταν τον Κονδύλη τα ζητήματα οικονομικής διαχείρισης δεν τα γνώριζε όπως και όλα τα άλλα που αναφέρει; Είναι προφανές ότι η κυρία Αναστασία Σιμητροπούλου πείστηκε από κάποιους, για τους δικούς τους λόγους, να «κάνει» την υποψήφια Δήμαρχο. Θα έχουμε πολλά να πούμε στο άμεσο μέλλον.