Ο "γαλάζιος" υποδιοικητής νοσοκομείου της Αττικής και τα "κολλητηλίκια" με τον προφυλακισμένο Φίλλιπο Ντόβα! Οι μηνύσεις από συγγενικά του πρόσωπα, το αρχαίο αγαλματίδιο και τα φάρμακα που διακινεί στα νοσοκομεία.


edolio5 team

Μαθαίνουμε τις τελευταίες ώρες για το βίο και την πολιτεία ενός υποδιοικητή μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής που έπινε και έτρωγε κάθε μέρα με τον προφυλακισμένο για την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού, Φίλιππο Ντόβα.

 Όλη μέρα μαζί. Και την μέρα και την νύχτα. Μας λένε διάφορα που τα εξετάζουμε ένα προς ένα. Μηνύσεις σε βάρος του από συγγενικά πρόσωπα για πολύ σοβαρά αδικήματα που εξετάζει η δικαιοσύνη.Μια από αυτές τις μηνύσεις αφορά υπεξαίρεση αρχαίου αντικειμένου, καταθέτοντας πλαστό δημόσιο έγγραφο, ισχυριζόμενος ότι το έχει εκδώσει το Υπουργείο Πολιτισμού. 

Το αληθές είναι ότι το έχει κατασκευάσει ο ίδιος και αυτό το πλαστό έγγραφο, χρησιμοποίησε ως αποδεικτικό στοιχείο η Αντιεισαγγελέας Πειραιά, ότι δήθεν είναι "έργο νεωτέρας τέχνης " και αρχειοθέτησε την υπόθεση. Μάθαμε ότι επί αυτής της δικογραφίας υπάρχει συνέχεια πολύ ενδιαφέρουσα.

Μας λένε ακόμα ότι μαζί με τη σύζυγό του παραβιάζοντας το επαγγελματικό ασυμβίβαστο, διακινεί ποσότητες ακριβών φαρμάκων προς νοσοκομεία, γηροκομεία κλπ

Υπάρχει και σχετική καταγγελία στην Αρχή Διαφάνειας. Μια ακόμη δικογραφία σε βάρος του αφορά απάτη που έχει κάνει εις βάρος του δημοσίου και εις βάρος της Πολεοδομίας, μεταβιβάζοντας, αυθαίρετο διώροφο κτίσμα, παρανόμως με πλαστά στοιχεία.