Οριστικό! Η δημοσκόπηση - κόλαφος στο Μαξίμου που μετέθεσε τις εκλογές για τις 21 Μαϊου. Ο πρέσβης "υπερδύναμης" στην Αθήνα που ενημέρωσε τον Μητσοτάκη. "Αν πας τώρα στις κάλπες το 25% θα είναι θαύμα αν το πάρεις".


Του Άρη Σπίνου

Όπως σας είχαμε αποκλειστικά, έγκαιρα και έγκυρα από το edolio5 ενημερώσει, η τραγωδία στα Τέμπη ανατρέπει τις μέχρι πρότινος ειλημμένες αποφάσεις για προσφυγή στις κάλπες στις 9 Απριλίου Κυριακή των Βαΐων!

Παρά τις πιέσεις συγκεκριμένων κυβερνητικών στελεχών, θεσμικών και εξωθεσμικών από την αυλή του Μαξίμου και το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού για εκλογές «εδώ και τώρα», ο Κυριάκος Μητσοτάκης λαμβάνοντας υπόψιν εσωτερική δημοσκόπηση που έγινε το τελευταίο 24ωρο  από μεγάλη Δυτική Πρεσβεία και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί έχει αποφασίσει οριστικά να μεταφέρει τις κάλπες για τα τέλη Μαΐου, στις 21 για την ακρίβεια, Κωνσταντίνου και Ελένης μήπως μέχρι τότε έχουν ξεχαστεί οι ευθύνες. Έτσι νομίζει! 

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι οι δεύτερες εκλογές που θα επακολουθήσουν θα διενεργηθούν είτε στις 25 Ιουνίου το νωρίτερο, είτε στις 2 Ιουλίου!

Σημειώνεται ότι με βάση τα πρώτα δείγματα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων που διενεργούν κόμματα και πρεσβείες, την ώρα τούτη μετά το μοιραίο γεγονός των Τεμπών προκύπτει ισχυρό κύμα πρόθεσης τιμαριωτικής ψήφου, σε βάρος της κυβέρνησης.