Στα "κάγκελα" οι βουλευτές της ΝΔ στον Νότιο Τομέα Αθήνας με τον Θεοδωρικάκο! Ετοιμάζει εκατοντάδες προσλήψεις ειδικών φρουρών που θα "περάσουν" από το γραφείο του και θα "μεταφραστούν" σε ψήφους για τον εαυτό του. "Θα τον κρεμάσω στα μανταλάκια" φώναζε ο Καλλιάνος σε συγκέντρωση.


Του Άρη Σπίνου

Όλα για τις ψήφους! Το τι γίνεται στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών και πολιτευτών της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας δεν περιγράφεται σε βάρος του υπουργού προστασίας του πολίτη που θυμήθηκε προεκλογικά ότι υπάρχει εγκληματικότητα και του ήρθε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος να προσλάβει 600 ειδικούς φρουρούς. Το γεγονός ότι ήδη ουσιαστικά έχει ξεκινήσει προεκλογικό μάλλον τυχαίο είναι! 

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, επικαλούμενος την ανάγκη αντιμετώπισης της εγκληματικότητας στο λεκανοπέδιο Αττικής, υπενθύμισε τις προσλήψεις άλλων 600 ειδικών φρουρών, (έχοντας προαναγγείλει την ενίσχυση των Α.Τ από τον περασμένο Νοέμβριο, σε επίσκεψή του στην Καισαριανή), με τις ενισχύσεις να αναλαμβάνουν καθήκοντα από τις 20 Ιανουαρίου. Όπως μάθαμε σε συνάντηση που πραγματοποίησε με φίλους του ο Βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος που πολιτεύεται στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τον Θεοδωρικάκο  περιποιήθηκε "δεόντως" τον υπουργό και όπως έλεγε θα τον "κρεμάσει στα μανταλάκια".