Οι "ρουφιανοφάκελοι" και οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ! Οι ερωτιάρηδες στρατηγοί, τα πάρτι με αλλοδαπές "παρέες", τα ηχητικά που εκθέτουν και οι δικογραφίες που "καίνε" και βγαίνουν στον αφρό.

Του Άρη Σπίνου

Κάθε χρόνο γίνονται τα ίδια. Οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ που θα γίνουν σε λίγες μέρες έχουν βγάλει στα κάγκελα φίλους και εχθρούς.

Δεν προλαβαίνουμε να μαζεύουμε από το γραμματοκιβώτιο του edolio5 ανώνυμους φακέλους με πληροφορίες για τον τάδε ή τον δείνα αξιωματικό. Μερικές εξ αυτών είναι αρκετά γαργαλιστικές. Φωτογραφίες από πάρτι σε αστυνομικά τμήματα με αλλοδαπά κορίτσια που έγιναν πριν λίγες μέρες για να περάσει η νύχτα της πρωτοχρονιάς. Καταγραφές σε κινητά τηλέφωνα με πολλά "γαλλικά" αξιωματικών προς υφισταμένους. Αυτό όμως που έχει ίσως ιδιαίτερη αξία είναι η προσπάθεια που γίνεται σε ύστατο ανταγωνιστικό βαθμό για να βγουν από κάθε τμήμα της ασφάλειας κυρίως στην Αττική μεγάλες δουλειές προκειμένου να εισπράξουν τα μπράβο τα "κουμάντα" των τμημάτων και κατά συνέπεια να παραμείνουν στις θέσεις τους. Ομολογούμε πάντως πως αρκετοί φάκελοι αλλά και email που μας έχουν στείλει έχουν καυτό περιεχόμενο με σημαντικό ενδιαφέρον.