Ανίκανος και θεατής ο Θεοδωρικάκος στην επέλαση του οργανωμένου εγκλήματος με "εισαγόμενους" πιστολάδες! Ανοιχτό το "συμβόλαιο δολοφονίας" για την επιχειρηματική οικογένεια της SILK OIL με νέο "μήνυμα" μετά την εκτέλεση του νεαρού επιχειρηματία Γιώργου Μήτσου. Πυροβόλησαν 2 φορές σε πρατήριο του ομίλου στον Γέρακα.


edolio5 team

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ το πρωί της Δευτέρας ύστερα από αναφορά για πυροβολισμούς έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, επί της οδού Λαυρίου στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο υπάλληλος του πρατηρίου που ειδοποίησε τις Αρχές περίπου στις 11 το πρωί, είπε ότι λίγο μετά τις 10, δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Smart, πυροβόλησαν στον αέρα έξω από την επιχείρηση.

Από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που περισυνέλεξαν 2 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βενζινάδικο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το θύμα πυροβολισμού σε πρατήριο στον Γέρακα τον περασμένο Ιούνιο. Τότε, ο πατέρας του είχε καταγγείλει κυκλώματα προστασίας που σκότωσαν το γιο του επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους. Τα ίδια κυκλώματα με ισχυρές προσβάσεις στους αρμούς της εξουσίας καταγγέλλουν με διάφορους τρόπους στις αρχές όσους δεν γίνονται θύματα τους. Κατά περίεργο τρόπο οι αρχές πάντα επεμβαίνουν κατά εντολή τους.

Κατά τη μαφιόζικη επίθεση που στήθηκε εις βάρος του άτυχου επιχειρηματία Γιώργου Μήτσου, οι δράστες, τον «γάζωσαν» το θύμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε στη Λεωφόρο Μαραθώνος 88, στο ύψος του Γέρακα.

Τότε οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο τουλάχιστον 25 κάλυκες. Ο 38χρονος έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα, ένα βανάκι λευκό στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, τον πλησίασε και το θύμα δέχτηκε τα πυρά. Οι δράστες αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Στις 13 Απριλίου 2018, στις οδούς Κλεισθένους και Αναπαύσεως στον Γέρακα, μόλις λίγα μέτρα από το πρατήριο όπου εκτελέστηκε ο Γιώργος Μήτσου, είχε γίνει παρόμοια επίθεση σε άλλο πρατήριο του ομίλου του θύματος.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα άνοιξαν πυρ εναντίον του πρατηρίου Silk oil που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό. Υπήρχε ένας φύλακας, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Σφαίρες καρφώθηκαν σε δύο αυτοκίνητα και στην τζαμαρία του πρατηρίου. Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από το σημείο 13 κάλυκες. 

Να σημειώσουμε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας από την ΕΛΑΣ για την δολοφονία του Γιώργου Μήτσου βρίσκονται στο "σημείο μηδέν" αφού αυτοί που γνωρίζουν λένε ότι οι επιτελείς της ΕΛΑΣ δεν ασχολούνται με την υπόθεση παρά τις μεγαλόστομες κατά καιρούς εξαγγελίες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.