Η Μανταλένα το "αστέρι" και οι εταιρείες "Made Group" και "Αγιορείτικη Παράδοση"! Η "αθόρυβη" αδελφή της Καϊλή που παντρεύτηκε τον τραπεζίτη Σουγιουτζόγλου. Οι χορηγίες από τους "πρόθυμους" οργανισμούς στο τραπέζι του εισαγγελέα που τις ξεψαχνίζει.


Του Άρη Σπίνου

Βάλαμε στην ζωή μας την οικογένεια Καϊλή! Το ζήσαμε και αυτό. 

Πολλές πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές στον Τύπο και ειδικότερα, εσχάτως, για την αδερφή της «αμαρτωλής» Εύας, Μανταλένα Καϊλή, σύζυγο του τραπεζίτη Σουγιουτζόγλου πρώην UBS και νυν Αναπτυξιακής τράπεζας!

Η αδερφή λοιπόν της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή κυρία Μανταλένα Καϊλή με ποσοστό 90% και η συνεργάτιδα της Ματίνα Κανάκη με 10% είναι ιδρυτικά μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής εταιρίας «MADE GROUP» !

Οι πληροφορίες λένε πως η εν λόγω εταιρία της αδερφής Καϊλή έχει χρηματοδοτηθεί και επιδοτηθεί από Υπουργεία και Οργανισμούς του Κράτους! Αληθεύει;

Και αν ναι ποιοι υπουργοί και ποιοι διοικητές έβαλαν την υπογραφή τους στην χρηματοδότηση των εταιρικών μορφωμάτων της οικογένειας Καϊλή; Και πώς το δικαιολογούν;

Για την ιστορία η Μανταλένα Καϊλή κατέχει το 20% στην «Αγιορείτικη Παράδοση» Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (ΙΚΕ)! Το καλύτερο ρεπορτάζ έρχεται σε λίγες μέρες αφού όπως μαθαίνουμε όλα πλέον ελέγχονται από τον οικονομικό εισαγγελέα.