Το "αμαρτωλό" τετράγωνο της τροχήλατης βαλίτσας με τις δεσμίδες! Η Εύα Καϊλή, οι χρυσές βίζες, το μοντέλο, ο κοντός υπουργός και ο επιχειρηματίας της ενέργειας που έκανε παρέα με τα ποντίκια στην φυλακή.


Του Άρη Σπίνου

Να γνωρίζεται ότι η "ουρά" που έχει το θέμα με τις βαλίτσες της Καϊλή είναι πολύ μεγάλη. Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές ότι η υπόθεση της Εύας Καϊλή σε σχέση με τα νταραβέρια με το Κατάρ συνδέεται απόλυτα με άλλη υπόθεση που αφορά «Χρυσές βίζες» (μια υπόθεση που ερευνά η οικονομική αστυνομία και στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένα μοντέλο που ενίοτε κάνει και τον φιλάνθρωπο με τα λεφτά (από το μεγάλο κόλπο με τις βίζες) και την απόλυτη σύμπλευση και από κοινού δράση, ενός εν ενεργεία υπουργού της κυβέρνησης και ενός πρώην προφυλακισμένου επιχειρηματία της Ενέργειας που έχει γίνει κολιτάρι με τον κοντό υπουργό και ήταν "στενός φίλος" για ένα φεγγάρι και της Εύας.

Όλο αυτό το "έργο" βρίσκεται σε απόλυτη συνεννόηση με εκκλησιαστικά συμφέροντα και με δραστηριότητα που εκτείνεται από το real estate και τα ξενοδοχεία, έως την κάνναβη!

Η σύνδεση των δύο αυτών υποθέσεων με κοινό παρονομαστή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!