Τον ξεφτιλίζουν και του αρέσει! Παρακαλάει 3 εβδομάδες για ραντεβού με τον Μητσοτάκη για να του πει την εκλογική του μοίρα και τον έχει στο περίμενε. Η παρέα του Μαξίμου τον "πετάει" από την Α' Αθήνας και τον στέλνει, για να γελάσει, στην Αρκαδία να γυρίζει τα χωριά φορώντας χρυσά μανικετόκουμπα!


Του Άρη Σπίνου

Αυτό που συμβαίνει με τον άνθρωπο που ετοιμαζόταν να γίνει ΠτΔ με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ μόνο πλέον σε παιδικές παραστάσεις μπορεί να αποτελεί σενάριο. Ο άλλοτε γυαλιστέρος Δημήτρης Αβραμόπουλος παρακαλάει για ένα ραντεβού με τον Μητσοτάκη! Ακόμη και οι φίλοι του στα ΜΜΕ δεν του βάζουν πια τα No paper που στέλνει για το ότι "τώρα αναλαμβάνει την τάδε θέση ή την δείνα".

Παρακαλεί να του πουν στο παρά πέντε σε πιο ψηφοδέλτιο θα είναι και αν θα είναι! Γελάνε και οι πέτρες αφού το Μαξίμου έχει ανακοινώσει μέχρι και την Ροκοφύλου για την Α' Αθήνας ενώ ο κυρ Δημήτρης ακόμα περιμένει να κλείσει εδώ και 3 εβδομάδες ραντεβού. 

Μαθαίνουμε ότι του ετοιμάζουν χουνέρι και θα του προτείνουν να κατέβει στον νομό Αρκαδίας. Θα τον βάλουν να γυρίζει τα χωριά με τα χρυσά μανικετόκουμπα στα κεντημένα πουκάμισα με τα αρχικά του. 

Εκεί φυσικά θα τον περιμένουν ψηφοφόροι στην γωνιά με μυτζήθρες και τυρόγαλο για να τον Καλωσορίσουν. Όπως μας είπε μια παλιά Καραβάνα της πολιτικής αυτό θυμίζει το δόγμα που λέει... "Τον ξεφτιλίζουν και του αρέσει".