Στην Θεσσαλονίκη θα γίνει το πρώτο συνέδριο της Ελληνικής Λύσης 14 και 15 Ιανουαρίου! "Εκλογή προέδρου και όλων των κομματικών οργάνων από την βάση με θητεία" λέει στο edolio5 συνεργάτης του Κυριάκου Βελόπουλου.


Του Άρη Σπίνου

Σε απόλυτα προεκλογικό ρυθμό κινείται το κόμμα της "Ελληνικής Λύσης - Κυριάκος Βελόπουλος". Στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου αποφασίστηκε να διεξαχθεί το 1ο συνέδριο, όπως ήταν προγραμματισμένο, από την ίδρυση του κόμματος.

 Μετά την ολοκλήρωση των 2 προ συνεδριών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 έχει προγραμματιστεί το πρώτο συνέδριο της Ελληνικής Λύσης από την ίδρυση της να διεξαχθεί στις 14 και 15 Γενάρη. Οι σύνεδροι που προέκυψαν από εσωτερικές κομματικές διαδικασίες από όλη την Ελλάδα έχουνε ενημερωθεί και τις 2 μέρες που προαναφέραμε θα κατακλείσουν την Θεσσαλονίκη όπου σε κεντρικό ξενοδοχείο θα αρχίσουν οι κομματικές εργασίες.

"Όλα τα όργανα του κόμματος και η ηγεσία του θα εκλεγούν από την βάση" είπαν στο edolio5 στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Βελόπουλου. Είναι προφανές ότι μπροστά στην τελική ευθεία των Εθνικών Εκλογών η Ελληνική Λύση κινητοποιεί με "πάσα δύναμη και πάσα ισχύ" την κομματική της μηχανή σε όλη την Ελλάδα. Κεντρική επιτροπή, επικουρικά όργανα διοίκησης του κόμματος αλλά και η ηγεσία με θεσμική ανάδειξη και των θέσεων που θα επικουρούν τον πρόεδρο  θα τεθούν σε ετυμηγορία με εκλογή διαδικασία  από την κομματική βάση. "Σύμφωνα με το καταστατικό της Ελληνικής Λύσης όλα γίνονται στην ώρα τους και κατά γράμμα της ιδρυτικής διακήρυξης" είπε στο edolio5 στενός συνεργάτης του Κυριάκου Βελόπουλου που έχει ηγετικό ρόλο στην διεξαγωγή του συνεδρίου μαζί με την οργανωτική επιτροπή.