Χάθηκε χρόνος και υποτιμήθηκε το γεγονός από την "ντόπια" ΕΛΑΣ! "Στα λεφτά που του χρωστάγανε" ψάχνουν οι αστυνομικοί την αιτία της εξαφάνισης του Αλβανού εργολάβου οικοδομών Τζάνη Τοπάλυ! "Η εγκληματική ενέργεια είναι το πιο πιθανό σενάριο" λέει στο edolio5 ερευνητής της ΕΛΑΣ.


edolio5 team

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του εργολάβου οικοδομών Τζάνη Τοπάλυ από την Αλβανία τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την Κυριακή.

Το μπλε τζιπ του 46χρονου εργολάβου και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο από αστυνομικούς, ώρες μετά την εξαφάνισή του, δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του ενώ το κινητό του τηλέφωνο, παραμένει απενεργοποιημένο.

Ο 46χρονος είχε βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής με παρέα φίλων και το βράδυ της ίδιας ημέρας είχε ραντεβού με έναν πελάτη του σε ξενοδοχειακή μονάδα. Μια συνάντηση που δεν έγινε όμως, ποτέ. Σε αυτό το βίντεο, καταγράφεται η πορεία του 46χρονου προς το σημείο της συνάντησης, ωστόσο, είναι και το τελευταίο σημείο όπου έχουν καταγραφεί τα ίχνη του, πριν εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Η σύζυγος και ο αδερφός του 46χρονου, δεν έχουν σταματήσει λεπτό να τον αναζητούν σε μέρη που συνήθιζε να πηγαίνει, όμως, κανείς δεν τον έχει δει από εκείνο το βράδυ που δεν επέστρεψε ξανά στο σπίτι του.

Ο Γεράσιμος Κουρουκλής αναφέρει: «Ήδη η αστυνομία έχει ελέγξει όλες οι πύλες εξόδου από το νησί χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, ενώ εξετάζονται πρόσωπα που είχαν οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές με τον 46χρονο πατέρα.»

Σημειώνεται ότι είχε προκαλέσει σύγχυση στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. το γεγονός ότι ενώ η εξαφάνισή του τοποθετήθηκε το βράδυ της Κυριακής από τους οικείους του, σερβιτόρος σε εστιατόριο του Φαληρακίου κατέθεσε ότι συνέφαγε μαζί με δύο ομοεθνείς του και ένα παιδί ηλικίας 10 ετών περίπου στο κατάστημα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Επιπλέον υπάρχει κατάθεση κι από έναν στρατιώτη που τον τοποθετεί στην περιοχή την ίδια ημέρα και ώρα.

Προκαλεί εντύπωση πάντως το γεγονός ότι η υπόθεση έχει υποβαθμιστεί από την ΕΛΑΣ αφού την χειρίζονται όχι ιδιαίτερα έμπειροι αξιωματικοί, από το νησί ενώ σε τέτοιες περιπτώσεις πηγαίνουν ερευνητές από την ΓΑΔΑ που έχουν τεράστια εμπειρία. Η άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών του που ακόμη δεν έχει γίνει θα είναι η αρχή για να συλλεγούν τα πρώτα στοιχεία που θα οδηγήσουν στο τούνελ αυτής της περίεργης υπόθεσης που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο edolio5, η εγκληματική ενέργεια είναι ιδιαίτερα πιθανή.