Η "αναμενόμενη" πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Νούλη! Για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την 9χρονη κόρη της, ζητά από το δικαστικό συμβούλιο να είναι η κατηγορία για την Πισπιρίγκου. Αναμένονται οι εισαγγελικές προτάσεις για τον θάνατο των άλλων 2 παιδιών.


edolio5 team 

Το εδώλιο της κατηγορουμένης στην ήδη προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, δείχνει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, με πρότασή του στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο εισαγγελέας ο οποίος μελέτησε και αξιολόγησε τα στοιχεία από την ανάκριση για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, ζητά να δικαστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η 33χρονη μητέρα της για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού, λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή, το διάστημα που η 9χρονη νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην Πάτρα.

Αν και η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κατηγορηματικά πως η ίδια οδήγησε στο θάνατο την πρωτότοκη κόρη της, χορηγώντας τη θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στο Παίδων αλλά και ότι προσπάθησε και στο παρελθόν να τη σκοτώσει, με αποτέλεσμα να μείνει ανάπηρη, ο εισαγγελέας δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς της, καταρρίπτοντας τις αιτιάσεις της 33χρονης.

Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια της μητέρας της και για το λόγο αυτό, προτείνει την παραπομπή της σε δίκη καθώς και τη συνέχιση της προσωρινής της κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας θα έχει τον τελικό λόγο για το θέμα της παραπομπής της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη η οποία δεν αποκλείεται να προσδιοριστεί ακόμα και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Τις επόμενες ημέρες, πάντως, η 33χρονη θα κληθεί σε απολογία για τη νέα δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της για το θάνατο των άλλων δύο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6μηνών Ίριδας. Η 33χρονη κατηγορείται πως σκότωσε τα παιδιά, τα οποία βρήκαν ασφυκτικό θάνατο, όπως κατέδειξαν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε.