Ενέδρα δολοφονίας κατά του 52χρονου Δημήτρη Νικηφορίδη! Τον περίμεναν έξω από το εργοστάσιο Μαρμάρων που εργαζόταν ως εργάτης. "Προσωπικές διαφορές με οικείο του πρόσωπο κρύβει αυτό το έγκλημα" είπε στο edolio5 αξιωματικός της ΕΛΑΣ που χειρίζεται την υπόθεση.


edolio5 team

Άγρια δολοφονία ενός άνδρα ηλικίας 52 ετών έλαβε χώρα  τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο 52χρονο κάτοικο Χρυσούπολης, έξω από την επιχείρηση μαρμάρων όπου εργαζόταν, στον επαρχιακό δρόμο Χρυσούπολης – Κεραμωτής στο νομό Καβάλας


Ο άτυχος άνδρας, όπως κάθε πρωί πήγε στην εργασία του και την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητό του δέχτηκε «βροχή» πυροβολισμών, από αγνώστους που χρησιμοποίησαν πυροβόλο όπλο, οι οποίοι και ήταν μοιραίοι για τη ζωή του.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το πρωί της Παρασκευής, ενώ οι αστυνομικοί που έφθασαν άμεσα στο σημείο, μαζί με τους άνδρες του ΕΚΑΒ, διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δολοφονηθείς άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ η σύζυγός του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας έχει προκύψει ότι ο Νικηφορίδης είχε προσωπικές διαφορές με 2 οικεία του πρόσωπα στα οποία έχει επικεντρωθεί η διερεύνιση του εγκλήματος.