Κάτι περίεργο συμβαίνει! Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας βρήκε νεκρό 50χρονο σε πεζοδρόμιο του Κεραμεικού με αίματα στο πρόσωπο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο ιατροδικαστής "μίλησε" για ανακοπή καρδιάς ενώ η ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για δολοφονία.


edolio5 team

Μυστήριο καλύπτει μέχρι στιγμής τον θάνατο ενός 50χρονου Έλληνα στον Κεραμεικό τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 6.20 στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζάγρεως ο 50χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας με χτυπήματα στο πρόσωπο, αιμόφυρτος, χωρίς, όμως, να φέρει τραύματα από αντικείμενο και χωρίς τις αισθήσεις του.


Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ λίγο αργότερα η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε πως εξέπνευσε. Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το θύμα φαίνεται να συμμετείχε σε συμπλοκή που ξέσπασε με νεαρούς με αφορμή το πείραγμα σε μια γυναίκα. Επίσης πως οι νεαροί που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό ήταν μεθυσμένοι, και πως ο 50χρονος πείραζε τις κοπέλες τους.


Αν και από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό πως η Αστυνομία αναζητά τους δράστες, ενώ σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για δολοφονία, τα νεότερα στοιχεία που προέκυψαν αλλάζουν τα δεδομένα την υπόθεση.

Κι αυτό γιατί ως αιτία θανάτου του 50χρονου άνδρα προέκυψε η ανακοπή καρδιάς γεγονός που περιπλέκει την έρευνα των αστυνομικών.

Αρχικά την έρευνα ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και στη συνέχεια το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί πλέον καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν η καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο 50χρονος ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια . Δεν αποκλείεται, μάλιστα, και το ενδεχόμενο τα τράυματα που φέρει ο 50χρονος στο πρόσωπο να μην είναι από ξυλοδαρμό αλλά από πτώση του στο έδαφος λόγω ανακοπής. Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα θα ρίξει φως και θα διαλευκάνει τι ακριβώς συνέβη.