1000 άτομα στην εκκλησία αλλά μόνο οι εκλεκτοί στην δεξίωση! Ένας γάμος στον Πειραιά που έγινε προεκλογική συκγέντρωση. Ο Βουλευτής Μελάς παντρεύτηκε την κόρη του Κορκίδη. Ο άγριος καυγάς γυναίκας δημοσιογράφου και βουλευτή που "γυρίστηκε" βίντεο στα σκαλιά της εκκλησίας και κατέβηκε σε 10 λεπτά από το Youtube.


edolio5 team 

Να ζήσουν τα παιδιά και να έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια   Την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Κορκίδη, κόρη του Βασίλη Κορκίδη παντρεύτηκε ο βουλευτής Α’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μελάς, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Πειραιά. Εκλογές έρχονται και είπε ο φίλτατος Γιάννης να τον μετατρέψει σε προεκλογική συκγέντρωση. Ο κάθε πικραμένος ψηφοφόρος ήταν εκεί. 

Οι καλεσμένοι στον γάμο ξεπερνούσαν τα χίλια άτομα.

Ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Γκολφ της Γλυφάδας, για τους εκλεκτούς φυσικά. Αυτό που ήταν το κλου της βραδιάς είχε να κάνει με τον άγριο καυγά μιας γυναίκας δημοσιογράφου, συντρόφου πολύ γνωστού επιχειρηματία, με έναν βουλευτή της ΝΔ όπου και οι 2 ήταν καλεσμένοι στον γάμο. Εκείνη με "γλώσσα τρούμπας" τον στόλισε κανονικά και αυτός είχε μείνει άφωνος. Μην ρωτάτε τον λόγο γιατί δεν υπήρχε. Η πλάκα όμως είναι ότι όλο το περιτστατικό βιντεοσκοπήθηκε από κινητό τηλέφωνο και σηκώθηκε στον αέρα του Youtube σε πολύ μεγάλη ηλεκτρονική έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας. Το τι έγινε δεν περιγράφεται! Σε 10 λεπτά το απόσπασμα από τον καυγά είχε κατέβει και είχαν μείνει μόνο οι χαρές και τα γέλια.