Η εκδίκηση που βάφτηκε με αίμα στην Κυψέλη! Αλλοδαπός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στην μέση του δρόμου, την σύντροφο του φίλου του, που την είχε ερωμένη, επειδή αυτός δεν του έδινε τα χρήματα που του χρωστούσε.


edolio5 team 

Ακόμα μία γυναικοκτονία έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα της χώρας μας, καθώς ένας 37χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 36χρονη σύντροφο του φίλου του στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη.

Η γυναίκα από το Μπαγκλαντές εντοπίστηκε την Κυριακή το απόγευμα στην οδό Τενέδου, στην Κυψέλη, βαρύτατα τραυματισμένη που κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, έπειτα από υπόδειξη του συζύγου του θύματος και τις έρευνες αστυνομικών συνελήφθη ένας ομοεθνής της, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης που της επέφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές στη μέση του δρόμου.

Ο φερόμενος ως δράστης, πέταξε το φονικό του όπλο σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών κι αποχώρησε από το σημείο.

Υστερα από τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, η Αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε οικονομικές διαφορές με τον σύζυγο της άγρια δολοφονημένης γυναίκας, με τον σύζυγο να υποστηρίζει, ωστόσο, ότι δεν υπήρχε καμία διένεξη με τον φερόμενο ως δολοφόνο της άτυχης γυναίκας, ενώ ο θύτης ισχυρίζεται ότι ο σύντροφος της γυναίκας του χρωστούσε λεφτά και εκδικήθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 40χρονος δολοφόνος από το Μπαγκλαντές διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη, η οποία διέμενε με το σύζυγό της στην Κυψέλη.

Ο σύζυγός της ήταν άνεργος και η 36χρονη δανειζόταν λεφτά από τον 40χρονο εραστή της. Μάλιστα είχε μαζευτεί ένα ποσό γύρω στα 20.000 ευρώ, με τον 40χρονο να αποφασίζει να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην μαρτυρία του, ο δολοφόνος αγόρασε το μαχαίρι από το κέντρο της Αθήνας, πήγε στην Κυψέλη, και την κατέσφαξε στη μέση του δρόμου.

Οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά ήταν πολύ αργά για την άτυχη γυναίκα. Ο σύζυγός της φέρεται να μην ήξερε τίποτα για τα όσα είχαν προηγηθεί, αφού δήλωσε πως δεν είχε καμία διαφορά με το δράστη.

Ο ίδιος ο 40χρονος είπε στους αστυνομικούς πως «δεν το μετανιώνω», δείχνοντας πως ήταν απόλυτα αποφασισμένος και χωρίς ίχνος μεταμέλειας.