Το "μοντέλο" Ελένη Βρεττού στο τιμόνι της Attica Bank, που έχει μια "μαύρη τρύπα" χωρίς πάτο! Η επιμονή πρωτοκλασάτους στελέχους του Μαξίμου και του Στουρνάρα επέβαλαν την εκλεκτή τους. Από την τράπεζα Πειραιώς πήγε στην Lamda Development αλλά έφυγε τρέχοντας!


Του Άρη Σπίνου

Τελικά ο Γιάννης Στουρνάρας απέδειξε στην πράξη ότι έχει καλό γούστο και ότι οι επιλογές του είναι ακόμη πιο ποιοτικές και αυστηρές ακόμη και από εκείνες του Βασίλη Πρεβελάκη γιου του αείμνηστου Γιώργου Πρεβελάκη στα καλλιστεία, επί ημερών του οποίου θαυμάσαμε από Μαρίνα Τσιντικίδου μέχρι Τζούλια Αλεξανδράτου!

Με έντονο πόλεμο στο παρασκήνιο η Ελένη Βρεττού κατατρόπωσε την εξίσου γοητευτική Αναστασία Σακελλαρίου επίσης "κολλητή" του Στουρνάρα  και θα είναι η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Τράπεζας Αττικής! Η ωραία Ελένη προφανώς έχει την δυνατότητα να τρέξει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην τράπεζα που έχει βαρέσει κόκκινο. Χθες πρέπει να μπουν στο ταμείο 500εκατ ευρώ. Για να δούμε μπορεί ; Να ξέρετε πάντως ότι την νέα θέση της την χρωστάει στο πρωτοκλασάτο στέλεχος του Μαξίμου που επέμενε, παρά τα προβλήματα που έχει αυτόν τον καιρό για την επιλογή της. Να σημειώσουμε ακόμη ότι επίσημα είχε ανακοινωθεί μόλις αποχώρησε από την Τράπεζα Πειραιώς στις 12 Φεβρουαρίου 2022  ότι θα ενταχθεί στο δυναμικό της Lamda Development προκειμένου να ενισχυθεί η δανειακή επάρκεια αλλά και η ανεύρεση πελατών για τα μεγαλόπνοα σχέδια του Ελληνικού. Η κοπέλα έκατσε στην νέα θέση της 3 μήνες και έφυγε τρέχοντας μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει.