Σε 3 χρόνια έχουν... έχουν πέσει 2! Τι συμβαίνει με την εταιρία που νοικιάζει ελικόπτερα σε VIP πελάτες; Το ένα "κακό" έγινε στην Πάρο το 2019 και το άλλο προχθές στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το πάρτι του δισεκατομμυριούχου Άραβα, οι 30 κοπέλες για παρέα και ο διάσημος DJ. "Άναψαν" τα τηλέφωνα για να μην γραφτεί ούτε αράδα.


edolio5 team

Τι ακριβώς συμβαίνει με την γνωστή εταιρία ενοικίασης ελικοπτέρων που ειδικεύεται στην πανάκριβη μεταφορά μόνο VIP πελατών;

Μέσα σε τρία χρόνια έχει χάσει δύο ελικόπτερα.

Mήπως να κοιτάξουν λίγο και τη συντήρηση των ελικοπτέρων και όχι μόνο τις εισπράξεις;

Το ένα θυμίζω συνετρίβη το 2019 στον Πόρο και το άλλο προχθές στο διάδρομο του «Ελευθέριος Βενιζέλος», χωρίς θύματα ευτυχώς.

Θα πρέπει να πούμε ότι η εταιρία εξυπηρετεί πασίγνωστα ονόματα ξένων που προσγειώνονται στο «Ελ.Βενιζέλος» και στην συνέχεια με ελικόπτερο κατευθύνονται στην Μύκονο, τη Σαντορίνη, το Πόρτο Χέλι, τη Σκιάθο, τη Σίφνο, αλλά και αλλού.

Στην προχθεσινή καταστροφή του ελικοπτέρου ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα αλλά ο πιλότος που εκείνη την ώρα το κατέβαζε και τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα φαινόταν να μην πιστεύει στα μάτια του.

Επικοινωνήσαμε με την εταιρία αλλά δεν βρήκαμε ανταπόκριση. Περιμένουμε να μας επιστρέψουν το τηλεφώνημα και το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί με ονόματα.

Μου λένε πως υποψήφιος για μεταφορά με το ελικόπτερο που έπεσε ήταν πασίγνωστος ξένος DJ προερχόμενος εξ Ολλανδίας που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για Μύκονο όπου θα έπαιζε όλη τη νύχτα σε πριβέ πάρτι σε μεγάλη και καλά φυλασσόμενη βίλλα Άραβα πολυεκατομμυριούχου στο οποίο θα συμμετείχαν περίπου 10- 12 φίλοι του διοργανωτή και περισσότερες από 30 κοπέλες με καταγωγή από Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Μολδαβία και Ουκρανία.

Οι δύο από τις Ελληνίδες μάλιστα είναι γνωστές celebrity και infuencer.

Το αστείο είναι ότι ο DJ φοβήθηκε και δεν θέλησε να ταξιδέψει ούτε με το αεροπλάνο της γραμμής με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη νευρικότητα στον Άραβα πολυεκατομμυριούχο που απειλούσε Θεούς και δαίμονες.

Τελικά ναυλώθηκε Lear Jet και τον μετέφερε στο νησί των ανέμων γύρω τις 2 η ώρα το πρωί δηλαδή λίγο πριν αρχίσει το κέφι στο πάρτι.

Για την ιστορία όμως και για το ατύχημα του ελικοπτέρου που θα μπορούσε να γίνει δυστύχημα, δηλαδή να έχει νεκρούς, να αναφέρουμε ότι με τα ελικόπτερα της εταιρίας έχουν κατά καιρούς μετακινηθεί ο Tom Hanks προς Αντίπαρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προς Κόστα Ναβαρίνο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο προς Σαντορίνη και η Shakira προς Μύκονο.