Όλη μέρα ο Θεοδωρικάκος κυνηγάει ψήφους... και το υπουργείο είναι ύπο διάλυση! Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που έκαναν βόλτες τις φιλενάδες τους με το περιπολικό ενώ δίωξη για κακούργημα άσκησε ο εισαγγελέας σε Πυροσβέστη για απόπειρα βιασμού 13χρονης κόρης συναδέλφου του!


Του Άρη Σπίνου

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο αστυνομικοί που εμφανίζονταν σε βίντεο στο TikTok να οδηγούν και να περνούν κόκκινα φανάρια, έχοντας γυναίκες στα πίσω καθίσματα. Εάν το βίντεο δεν τον είχαν δημοσιοποιήσει οι κοπέλες που ήταν στο πίσω κάθισμα... κανείς δεν θα είχε πάρει χαμπάρι. Ο Θεοδωρικάκος από το πρωί μέχρι το βράδυ τρέχει να μαζεύει ψήφους για να εκλεγεί βουλευτής. 

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε ύστερα από το δημόσιο σάλο προέκυψαν τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων αστυνομικών, σε βάρος των οποίων διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Την ίδια ώρα ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας σε 51χρονο πυροσβέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος φέρεται ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια κατά της 13χρονης ανήλικης κόρης φίλου του και συναδέλφου του.

Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τρίτη.