Η απόπειρα πολτοποίησης μιας "καυτής δικογραφίας" με εμπλεκόμενο πασίγνωστο εφοπλιστή και το δημοσίευμα του edolio5! 4 ώρες κατάθεση του Άρη Σπίνου στην προϊσταμένη του πρωτοδικείου Αθηνών που αναπλήρωσε την πρόεδρο του 19ου προανακριτικού τμήματος, όπου θα δινόταν η κατάθεση, που αιφνιδίως μπήκε στο νοσοκομείο!

edolio5 team

Σήμερα το πρωί ήταν προγραμματισμένη, ύστερα από παραγγελία της εισαγγελίας πρωτοδικών η κατάθεση του διευθυντή του edolio5 Άρη Σπίνου αναφορικά με την μήνυση που είχε καταθέσει ο επιχειρηματίας Δ.Β, που αφορούσε δημοσίευμα του ιστολογίου μας για την απόπειρα πολτοποίησης της δικογραφίας στην οποία κατηγορούμενος είναι πασίγνωστος εφοπλιστής.

Παρά το γεγονός ότι η κλήση είχε σταλεί από το 19ο προανακριτικό τμήμα, σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι η πρόεδρος του συγκεκριμένου τμήματος εισήχθη  αιφνιδίως στο νοσοκομείο και έτσι η κατάθεση δόθηκε στην προϊσταμένη του πρωτοδικείου που την αντικαθιστούσε. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους θεωρείται ιδιαίτερα σπάνιο η προϊσταμένη να αντικαθιστά πρόεδρο προανακριτικού τμήματος και συνήθως την αναπλήρωση καλύπτει για όσες μέρες παρουσιάζει άλλη πρόεδρος ή αναβάλονται οι καταθέσεις μαρτύρων ή κατηγορουμένων και διεκπεραιώνονται μόνο υποθέσεις που περνούν από το χέρι της γραμματέως. Παρά αυτά η κατάθεση δόθηκε, αφού δικονομικά ήταν ορθό όπως διαβεβαιώθηκε ο Άρης Σπίνος από την ίδια προϊσταμένη πρωτοδικείου. Με κάθε λεπτομέρεια, με ονόματα και διευθύνσεις η κατάθεση του που κάλυψε καθ' υπαγόρευση 4 ώρες αποτελεί πλέον στοιχείο μιας δικογραφίας για μια υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων και αφορά υπεξαίρεση 5.000.000 ευρώ.