Το "Βαθύ Λαρίγγι" του Μαξίμου και οι επαφές με την παραδημοσιογραφία και τις Πρεσβείες... για ίδιον όφελος! Το "τράβηγμα του αυτιού" στον υπουργό που λιγουρεύεται την καρέκλα του πρωθυπουργού


Του Άρη Σπίνου

Το ρεπορτάζ που σας γράφουμε είναι τόσο έγκυρο όσο ότι διανύουμε τον μήνα Ιούνιο. Σας έχουμε ενημερώσει αρκετές φορές για το βαθύ λαρύγγι που κατοικοεδρεύει στην κυβέρνηση και ενημερώνει για πολλά και διάφορα επιχειρηματίες που είναι έξω από την ροτόντα ή σπρώχνει παραπολιτικά σε εφημερίδες σε βάρος υπουργών που δεν κάνουν τα χατίρια σε αυτούς τους επιχειρηματίες.

Λέγεται ακόμη  ότι μεταφέρει αυτούσια σε μεγαλοδημοσιογράφο και δίκτυο «πρακτόρων» που έχουν σημείο αναφοράς συγκεκριμένες πρεσβείες ξένων χωρών, όλα όσα συζητούνται στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης,  αποσκοπεί στην αποδόμηση των κεντρικών προσώπων του Μαξίμου, για ίδιον όφελος, αποβλέποντας στην πιο «ψηλή καρέκλα» που υπάρχει στο Μαξίμου! Για περίεργους λόγους όμως αλλά κυρίως εκλογικούς δεν μπορούν από το Μέγαρο Μαξίμου να τον κρεμάσουν στα μανταλάκια. Για τον λόγο αυτό έμπιστος του Μητσοτάκη φέρεται να του «τράβηξε το αυτί» και προσπάθησε να του εξηγήσει ότι η εμπλοκή και σύνδεση του με «πράκτορες» και δημοσιογράφους του «περιθωρίου» που εκτελούν «συμβόλαια» και κατασκευάζουν κατηγορίες μέσα από ευφάνταστα σενάρια συνωμοσίας, στοχοποιεί τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση εγείροντας ανύπαρκτα ζητήματα, σε μια κρίσιμη πολιτικά στιγμή! Όποιος προλάβει τρέχει να σωθεί. 

Για το εάν το περίφημο «Βαθύ λαρύγγι» του Μαξίμου, συνετιστεί και «βάλει μυαλό», ούτε βέβαιος είμαι, ούτε όρκο παίρνω!