Ο Δήμαρχος και... τα "προσόντα" του χορευτή! Πρόστιμα και κλείσιμο μαγαζιών σε παραλιακό δήμο της Αττικής για να δουλεύει μόνο... ο εραστής του τοπάρχη! Έτσι και ανέβει το βίντεο με τις "ορθοπεταλιές" στο Youtube θα γίνει της Κολάσεως!


Του Άρη Σπίνου

Τα παρακολουθούμε και προσπαθούμε να καταλάβουμε μέχρι τι είναι ικανός να κάνει κάποιος για να ικανοποιήσει το αγόρι του.

Δήμαρχος  (όχι ιδιαίτερα φανατικός στο αντρικό φύλλο)   σε παραλιακό δήμο της Αττικής, έχει πάρει στο κυνήγι τα μαγαζιά που ανήκουν στην αρμοδιότητα του και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή χωρίς λόγο και αιτία. Μάλλον η αιτία υπάρχει και λικνίζεται κάθε βράδυ με το ερωτικό του κορμί στο άλλο κορμί του Τοπάρχη. Μιλάμε για κανονικό ζευγάρι. Μόνο βέρες δεν έχουν ανταλλάξει. Ο χορευτής εραστής δουλεύει στο μαγαζί που απολαμβάνει την ασυλία του Δημάρχου. Φυσικά κάθε καλοκαίρι παίρνει και το κάτι τις του!  Η δημοτική αστυνομία με εντολή του Λυγερόκορμου ανύπαντρου δημάρχου ψάχνει κάθε μέρα τα πετραδάκια στα μαγαζιά για να βρει πιο δεν ταιριάζει με τα άλλα για να βάλει πρόστιμο. Μπορεί όλη αυτή η ιστορία να έχει και την φαιδρή της πλευρά αλλά μάλλον ενόψει του καλοκαιριού που τα χαμένα μεροκάματα θα "χτυπήσουν κόκκινο" ίσως να έχουμε αρκετά παρατράγουδα.  Ε ρε και φύγει το καυτό βίντεο στο Youtube!