Η φάμπρικα των εκβιασμών με τις ανώνυμες επιστολές προς πάσα αρχή από πασίγνωστο "βαψομαλιά" δικηγόρο! Καρφώνει τους πελάτες του και "απλώνει τον τραχανά" για να τρέχουν με 1000 σε αυτόν!


Του Άρη Σπίνου

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σας έχουμε ενημερώσει για την φάμπρικα με τις ανώνυμες καταγγελίες προς ανεξάρτητες Αρχές που έχει ανοίξει εσχάτως, οι οποίες απορρέουν από επιχειρηματικά και σκοτεινά άλλα κυκλώματα, τα οποία επιδιώκουν με τον τρόπο αυτό να εξοντώσουν τους πάσης φύσης αντιπάλους τους.

Τα λαμόγια αυτά, που επιδίδονται εδώ και χρόνια στην γνωστή στην πιάτσα τεχνική των ανώνυμων καταγγελιών προς «μιλημένους» αποδέκτες, που τις λαμβάνουν και τις εξετάζουν, δεν έχουν – δυστυχώς γι’ αυτούς- συνεκτιμήσει ότι η δράση φέρνει αντίδραση! Οι επιστολές αυτές είναι γραμμένες από ανθρώπους που είναι εμφανές ότι γνωρίζουν μυστικά των καταγγελομένων ικανά για να τους καταστρέψουν και να τους κλείσουν φυλακή. 

Μαθαίνουμε ότι κυρίαρχος στο παιχνίδι του ανώνυμου ταχυδρόμου είναι πασίγνωστος δικηγόρος του Κολωνακίου που στέλνει προς πάσα αρχή επιστολές με περιεχόμενο τα μυστικά των πελατών του προκειμένου να προσφεύγουν σε αυτόν. Πριν λίγο καιρό έφυγε από το γραφείο του ένας νεαρός συνεργάτης που είχε εξαιτίας άγριου καβγά και ο νεαρός δικηγόρος... άρχισε να μιλάει δεξιά και αριστερά για τις αμαρτίες του π. αφεντικού του. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν το μάθουν οι πελάτες που υπέστησαν οικονομική σφαγή εξαιτίας αυτής της πρακτικής. 2 μάλιστα και από αυτούς δεν είναι και από τα καλύτερα παιδιά!