"Μόνο με θαύμα θα μείνει στην ζωή ο Νίκος Μιχαλολιάκος " λένε οι γιατροί! Διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας δίνει την ύστατη μάχη. Τον "σκοτώνει" ο Covid επειδή τον βρήκε ευάλωτο με την παχυσαρκία, τον ζαχαρώδη διαβήτη και το επίμονο κάπνισμα.


Του Άρη Σπίνου

Στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από τις 10/3 ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχοντας εμφανίσει βαριά λοίμωξη covid. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές εντός του νοσοκομείου οι γιατροί τις τελευταίες ώρες έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και όπως λένε "μόνο από θαύμα θα παραμείνει στην ζωή". 

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο Μιχαλολιάκος δεν είναι εμβολιασμένος, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο στις επιπτώσεις της μόλυνσης από τον κορωνοϊό, ενώ επιβαρυντικά λειτουργούν στην κατάσταση του η παχυσαρκία, που είχε επιδεινωθεί στην φυλακή ο σακχαρώδης διαβήτης από τον οποίο πάσχει και το ότι είναι μανιώδεις καπνιστής.

Πριν 28 μέρες είχε διαγνωστεί με ήπια νόσηση. Ωστόσο, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια σε εκείνο της Λάρισας.

Παρέμεινε σε νοσηλεία σε απλή κλίνη έως χθες οπότε κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.