Το 62χρονο "μπουμπούκι" - δικηγόρος που ζει και βασιλεύει στις δικαστικές αίθουσες! Τα 2 βουλεύματα, η προφυλάκιση, η κατηγορία για βιασμό και η δημόσια καταγγελία σε βάρος του από την Αρετή Παληού για αποπλάνηση ανήλικης.


Του Άρη Σπίνου

Ένας 62χρονος δικηγόρος Αθηνών, γνωστός για την έντονη επαγγελματική του δραστηριότητα και τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις , είναι το πρόσωπο που καταγγέλθηκε δημόσια ότι αποπλάνησε και εν συνεχεία διαπόμπευσε με αναρτήσεις γυμνών φωτογραφιών ένα 14χρονο κορίτσι. Σε βάρος του εκκρεμεί και ποινική και πειθαρχική διαδικασία.

Ο δικηγόρος, έχει σε βάρος του δυο ποινικές εκκρεμότητες ενώ ήδη έχει εκτίσει προσωρινή κράτηση ή οποία εξέπνευσε , αλλά η δίκη του δεν έχει γίνει ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 το ένα βούλευμα αφορά υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου και το άλλο βιασμό. Και για τα δύο έχει εκκινήσει πειθαρχική διαδικασία. Έχει κινηθεί ήδη πειθαρχική δίωξη η οποία όμως έχει ανασταλεί εν όψει της ποινικής διερεύνησης των δυο υποθέσεων. 

Σύμφωνα με την δημόσια καταγγελία της Αρετής την αποπλάνησε στα 14 της χρόνια και η υπόθεση είναι στα δικαστήρια. Όπως είπε στα 14 της χρόνια ο γνωστός δικηγόρος την κακοποίησε σεξουαλικά, έχοντας βρει την ευκαιρία να γνωριστεί μαζί της αφού είχε ερωτική σχέση με τη θεία της. Τόσα χρόνια μετά, αν και έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση, ο δικηγόρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, για ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί η δίκη.

Σχετικό ρεπορτάζ 

Στο εδώλιο για κακούργημα αποπλάνησης ανηλίκου πασίγνωστος τηλεοπτικός δικηγόρος! Μια ιστορία που ψιθυριζόταν παντού αλλά τώρα την δημοσιοποίησε επώνυμα το θύμα της. "Με βίασε ο εραστής της θείας μου"