Η επιστολή στο ΣΔΟΕ με ονόματα και διευθύνσεις και τηλέφωνα! Σαρώνει τους πλειστηριασμούς από την Τράπεζα Πειραιώς το αγαπημένο παιδί της! Ο Μιχαλάκης με το μεσιτικό γραφείο στο Πειραιά και οι πελάτες... με το μαύρο χρήμα!


Του Άρη Σπίνου 

Έμαθα από πηγή που δεν λέει πολλά λόγια, αλλά πάντα την αλήθεια ότι πέριξ του Δημαρχείου Πειραιά βρίσκεται ο κυρ Μιχάλης! Πρόκειται για έναν μεσίτη, αγαπημένο παιδί της Τράπεζας Πειραιώς.

Όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει! Πριν λίγες μέρες έφτασε στο ΣΔΟΕ μια ανώνυμη επιστολή που περιγράφει δεκάδες πλειστηριασμούς όπου ο θρησκευόμενος κ. Μιχάλης τους σάρωσε... για πελάτες του. Μιλάμε για πολλά λεφτά που κανένας δεν ξέρει από που προέρχονται. Στην επιστολή αναφέρονται και τα ονόματα 4 υπαλλήλων της τράπεζας Πειραιώς, όπου βάζουν το χεράκι τους στο μέλι, προκειμένου ο Μιχαλάκης να έχει πάντα καλή ενημέρωση! Αυτό που δημιουργεί εντύπωση, πάντα σύμφωνα με την επιστολή που βρίσκεται στην διάθεση του edolio5 είναι ότι η δράση του εν λόγο μεσίτη ανέρχεται σε 10ετίες πίσω χωρίς ποτέ κανένας να έχει ελέγξει το πόθεν έσχες του. Θα μου πείτε πότε δεν είναι αργά. Παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε!