Διάλογοι - φωτιά! 56 άτομα έχει παγιδεύσει ο "κοριός" της αντιτρομοκρατικής για εγκληματική οργάνωση νεοναζί! 4 δημοσιογράφοι, 3 δικηγόροι και 3 αστυνομικοί ανάμεσα στους "εντοπισμένους"! Την δικογραφία εποπτεύει ο εισαγγελέας του Α.Π. Βασίλης Πλιώτας!


Του Άρη Σπίνου

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η εισαγγελία συνενώνει δικογραφίες των τελευταίων ημερών που είχαν ως κύριο πυρήνα επεισόδια με πρωταγωνιστές ακροδεξιούς που χαιρετούσαν ναζιστικά προκειμένου να δέσει την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Στο στόχαστρο είναι 56 άτομα. Ανάμεσα τους 3 δικηγόροι εν ενεργεία και 2 συνταξιούχοι. Ακόμα ερευνάται η συμμετοχή 3 αστυνομικών  και 4 δημοσιογράφων. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 από ανώτερη δικαστική πηγή πρωταγωνιστικός είναι ο ρόλος ως καθοδηγητή ενός εγκλείστου στις φυλακές! Την δικογραφία εποπτεύει ο εισαγγελέας του Α.Π. Βασίλης Πλιώτας! Θεωρείται βέβαιο ότι η δικογραφία θα αφορά την δράση εγκληματικής οργάνωσης με ότι σημαίνει αυτό. Για τις παρακολουθήσεις έχουν εκδοθεί ήδη 3 εισαγγελικές διατάξεις.