Ένας γνήσιος φίλος έφυγε από δίπλα μας! Ο ποινικολόγος Θανάσης Βαρλάμης έχασε την μάχη! Από τους ποιο καταξιωμένους δικηγόρους στην Ελλάδα!


Του Άρη Σπίνου

"Ο Θανάσης Βαρλάμης από σήμερα δεν είναι πια μαζί μας Οι λέξεις είναι λίγες για να περιγράψουν τον άνθρωπο, το συνάδελφο, τον επιστήμονα, το δικηγόρο. Είμαστε φτωχότεροι χωρίς αυτόν».

Με αυτά τα λόγια αποχαιρετά τον εξαιρετικό νομικό, δικηγόρο και άνθρωπο, με ανάρτησή του στο facebook , ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημ. Βερβεσός.

Ο γνωστός νομικός, είχε μια μακρά και σπουδαία πορεία στα δικαστήρια της χώρας, όπου χειρίστηκε με επιτυχία μεγάλες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος απέφευγε συστηματικά τη δημοσιότητα και για τον λόγο αυτό είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθεί φωτογραφία του στο Internet. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 2/10/21 στο Α’ Νεκροταφείο στις 13.00. Πάντα στεκόταν δίπλα σε όποιον του ζητούσε συμβουλές και γινόταν αρωγός σε κάθε αδύνατο! Ο Θανάσης Βαρλάμης υπήρξε ο εμπνευστής για εμάς εδώ στο edolio5 προκειμένου να ξεκινήσουμε αυτήν την δημοσιογραφική προσπάθεια πριν 4 χρόνια. "Άντε ρε παιδιά. Τα μισά να γράφετε από όσα ξέρετε, θα μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια" μας είχε πει. Καλό ταξίδι φιλαράκι.