Γέμισε ο Βύρωνας με τις φωτογραφίες τους! Η καταγγελία για "γαλάζιο" στέλεχος, ο βιασμός, ο αλλοδαπός "βοηθός" και η σιωπή των ΜΜΕ. Να δίνουν παρόν στο τμήμα 2 φορές το μήνα διέταξε ο ανακριτής.


Του Άρη Σπίνου

Στον Βύρωνα, υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βύρωνα της Νέας Δημοκρατίας και ένας αλλοδαπός, βίασαν μια γυναίκα αλλά "δόθηκε γραμμή" από την Ν.Δ. να μην "παιχτεί" το θέμα μην τυχόν και χαλάσει το γαλάζιο προφιλ της κυβέρνησης.

Η πόλη γέμισε με φέιγ βολάν, την αφίσα και τα συνθήματα που κατονομάζουν τους δυο άνδρες ως βιαστές. Έναν Έλληνα, τοπικό επιχειρηματία, παντρεμένο και υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βύρωνα της Νέας Δημοκρατίας και έναν αλλοδαπό.

Λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο των αποκαλύψεων της σεξουαλικής παρενόχλησης αθλητών στον χώρο της ιστιοπλοΐας, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 στην αλλαγή του χρόνου, στο Αστυνομικό Τμήμα του Βύρωνα, υπήρξε καταγγελία από νεαρή γυναίκα για βιασμό της (άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το γεγονός συνέβη τα Χριστούγεννα).

Θύμα 22χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε σε Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ είκοσι ατόμων, που έγινε στο Βύρωνα, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η κοπέλα φέρεται ότι, ξημερώματα Πρωτοχρονιάς, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε ότι, έπεσε θύμα βιασμού από 45χρονο, που συμμετείχε στο πάρτυ, σε διαμέρισμα, όπου βρίσκονταν άλλα είκοσι άτομα.

Ακολούθησε η σύλληψη του 45χρονου, που είναι επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος το αρνήθηκε.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο εμφάνισης στο Α.Τ. κάθε 1η και 15 του μήνα.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμα παραβίασης των μέτρων κατά του covid 19, όχι μόνον στον 45χρονο, αλλά και στην καταγγέλλουσα, όπως επίσης και στους υπόλοιπους, που συμμετείχαν στο πάρτυ.