Η "φούσκα" με την εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών στην Μύκονο! Τι είπε στο edolio5 ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργόπουλος, υπερασπιστής των κατηγορουμένων: " Μιλάμε για 50 γραμμάρια ακατέργαστης Κάνναβης. Εύχομαι η επόμενη σύλληψη της ΕΛ.ΑΣ. να μην είναι μια παρόμοια φούσκα".


Του Άρη Σπίνου

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα για να απολογηθούν οι τέσσερις κατηγορούμενοι ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης η οποία φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, ανά περίπτωση για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση, της κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και της παράβασης νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, εκρηκτικές ύλες κ.ά.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης δύο εκ των κατηγορουμένων, ποινικολόγος Σταύρος Γεωργόπουλος, μιλώντας στο edolio5 μεταξύ άλλων ΜΜΕ, τόνισε ότι «μετά τη χολιγουντιανών προδιαγραφών σύλληψη και παρουσίαση της υπόθεσης των 50 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, νομίζω ότι νιώθουμε ασφαλείς σαν πολίτες και κοινωνία ότι δεν θα υπάρχουν ναρκωτικά φέτος στη Μύκονο. Εύχομαι η επόμενη υπόθεση που θα απασχολήσει τη δημοσιότητα να μην είναι μία φούσκα και να είναι η σύλληψη των δραστών για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά».

Σχετικό ρεπορτάζ 

Η ανικανότητα στρατηγών και Χρυσοχοΐδη διεκδικεί βραβείο Νόμπελ! Σώνει και καλά να παρουσιάσουν ως μεγάλη επιτυχία... την κατάσχεση 76,5 γραμμαρίων κοκαΐνης. Τα "παπαγαλάκια" των ΜΜΕ αντιγράφουν το δελτίο τύπου και μιλούν για εξάρθρωση τεράστιου κυκλώματος ναρκωτικών σε Αθήνα και Μύκονο. Λίγο τσίπα ρε παιδιά!