Τρέχουν να πιάσουν σειρά υπόδικοι για κακουργήματα εφοπλιστές και πάσης μορφής λαμόγια! Η νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου, οι δικηγόροι της "μεσολάβησης" και οι βαλιτσάτοι!

Του Άρη Σπίνου

 Σουλατσάρουν στο Κολωνάκι διάφοροι τύποι που ισχυρίζονται ότι είναι φίλοι και γνωστοί του τάδε ή του δείνα που θα γίνει νέος ή νέα πρόεδρος στον Άρειο Πάγο.

Άλλος "πουλάει" ότι γνωρίζει τον τάδε δικηγόρο που είναι αδερφός με αυτόν που θα γίνει πρόεδρος και ο άλλος "μοσχοπουλάει" ότι είναι πρώτος του ξάδελφος ο νέος πρόεδρος. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι παίρνουν σειρά για να αγοράσουν το εμπόρευμα των λαμογιών πασίγνωστοι εφοπλιστές και κάθε λογής υπόδικοι για κακουργήματα προκειμένου να έχουν αύριο, όπως νομίζουν, ευνοϊκή μεταχείριση. Ψάχνουν να βρουν δικηγόρους που "παίζουν μπάλα" δίπλα στα ονόματα των υποψηφίων για την νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου. Όπως πάντα φυσικά θα φάνε τα μούτρα τους, θα χάσουν τα λεφτά τους που δίνουν ως προκαταβολές και θα εισπράξουν πολλοί εξ αυτών άλλα 10 χρόνια φυλακή  μιας και είναι συνηθισμένοι. Πάντως εμείς από δημοσιογραφική διαστροφή θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον ποιοι δικηγόροι θα αναλάβουν 5-6 πολύ σοβαρές δίκες το επόμενο διάστημα!