Η "συμφωνία της Βάρκιζας" των πέντε Βαρόνων για την νέα "μοιρασιά της νύχτας"! Το αίμα που χύνετε με εντολή... του διαφωνούντα!


Του Άρη Σπίνου 

Για όσους γνωρίζουν τα μονοπάτια της Ελληνικής μαφίας προσπαθούν αν εξηγήσουν την συνύπαρξη των 3 αντρών στο θωρακισμένο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε πριν λίγες μέρες στην Λαμία όταν 2 φίλοι πήγαν να πάρουν τον επίσης φίλο τους Αλκέτ Ριζάι από την φυλακή στο Δομοκό όπου θα έπαιρνε άδεια. Οι φίλοι αυτοί υπήρξαν μισητοί εχθροί στο παρελθόν! Αυτό σημαίνει είτε πως έκλεισαν τα μέτωπα που υπήρχαν ή διαμορφώθηκαν νέες ισορροπίες στον σκληρό κόσμο της νύχτας. Το edolio5 αποκαλύπτει την συμφωνία της Βάρκιζας που είχε γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι σε συνάντηση μεταξύ των 5 αρχηγών  της νύχτας και μεταξύ τους συμμάχων, ο ένας δολοφονήθηκε και οι άλλοι δύο υπήρξαν στόχοι αιματηρών ενεδρών δολοφονίας που κατέληξαν σε απόπειρες. Ο τέταρτος βρέθηκε ως συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο με τον Ριζάι και τον ύποπτο δολοφονίας το 2017.

Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν συμφώνησαν... με αυτή την συμφωνία. Η αλήθεια είναι ότι ο ένας εκ των τριών ο Γ.Τ. που έχει στο παρελθόν κατηγορηθεί ακόμη και για δολοφονίες αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες που τον βάραιναν για αυτές τις υποθέσεις. Αν και έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους σκληρούς της νύχτας στον κόσμο των εκβιασμών, το όνομα του δεν συμπεριλαμβάνετε σε καμία δικογραφία τα τελευταία 10 χρόνια για τέτοιες υποθέσεις. Διατηρεί επιχείρηση - κάβα στα νότια προάστια με πολύ μεγάλο πελατολόγιο και δύσκολα θα συναντήσεις άνθρωπο να σου πει κακή κουβέντα για αυτόν.