Μια αγάπη δυνατή! Η σχέση Οδυσσέα Χριστοφόρου - ΟΠΑΠ με τον Μιχαλόλιακο. "Δεν θα ρωτήσετε ποτέ για ΟΠΑΠ και Χριστοφόρου" έλεγε στους βουλευτές του.

Του Άρη Σπίνου 

Πότε δεν κατάλαβα τι βάση είχε η δυνατή σχέση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου με το δεξί χέρι του Μελλισανίδη, που λύνει και δένει στον ΟΠΑΠ ως διευθυντικό στέλεχος Οδυσσέα Χριστοφόρου.

Όταν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Μιχαλολιάκο για τα φρουτάκια που κατέκλεισαν όλη την Ελλάδα αλλά και την αποικιοκρατική πώληση επί Σαμαρά του κρατικού ΟΠΑΠ στους Τσέχους τον έβλεπα πάντα... να πετάει την μπάλα στην εξέδρα! Ένα μεσημέρι πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, ενώ έβγαινα από το γραφείο του, άκουσα από την ανοιχτή πόρτα της αίθουσας που θα συνεδρίαζαν 2 βουλευτές να συνομιλούν μεταξύ τους. Ήταν ο Κασιδιάρης και ο Ηλιόπουλος. Είπε ο Κασιδιάρης: "Θα μας βάλει χέρι. Κάποιος έκανε μ@λακία. Από ότι ξέρω θέλει να μας πει να μην ξανά πούμε θέμα που να αφορά τον ΟΠΑΠ και ιδιαίτερα τον Οδυσσέα Χριστοφόρου". Φυσικά ποτέ δεν έμαθα το γιατί. Το σίγουρο είναι πως όσο και αν έψαξα δεν βρήκα ούτε μια κοινοβουλευτική ερώτηση για την επέλαση των φρουτομάγαζων του ΟΠΑΠ που ξεφύτρωσαν σε κάθε γειτονία ούτε φυσικά για το ξεπούλημα του οργανισμού από την κυβέρνηση Σαμαρά.