Υπόθεση Folli-Follie! Τα "περίεργα" της ανακρίτριας Αλεξοπούλου στην υπόθεση.Σοβαρές καταγγελίες σε βάρος της από τον ποινικολόγο Κούγια.


Του Άρη Σπίνου

Τη ώρα που η οικογένεια Κουτσολιούτσου απολογείται ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας για την υπόθεση της Folli-Follie, με βαριά κακουργήματα που έχουν σύμφωνα με έμπειρους νομικούς ως μονόδρομο της προφυλάκιση τους  νέα στοιχεία για πλημμελείς δικαστικές ενέργειες εκ μέρους της ανακρίτριας Αλεξοπούλου βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Όπως καταγγέλλει μέσω ανακοίνωσής του ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, υπερασπιστής του Ιωάννη Μπεγιέτη, πρώην Οικονομικού Διευθυντή της θυγατρικής εταιρείας στο Χονγκ Κονγκ, ο εντολέας του σκανδαλωδώς δεν κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση ενώ χαρακτηρίστηκε ως αγνώστου διαμονής!

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κ. Κουγια ο οποίος επισκέφθηκε την ανακρίτρια, καθώς, όπως λέει η συγκεκριμένη, ουσιαστική, παράλειψηη αφήνει εντελώς ελεύθερο το πεδίο στους μεγαλομετόχους της Folli-Follie να αναπτύξουν τους δικούς τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς, χωρίς τις θέσεις του πρώην CFO της εταιρείας FFGS κ. Ιωάννη Μπεγιέτη. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Κούγια η ανακρίτρια δεν του έδωσε πειστικές απαντήσεις για ποιο λόγο δεν κάλεσε τον εντολέα του σε απολογία.

Το γεγονός αυτό βάζει ένα ακόμη λιθαράκι σε όλα όσα κατά καιρούς έχουν καταγγελθεί από νομικούς παράγοντες της διαδικασίας περί πλημμελούς έρευνας αλλά και της σιγουριάς της οικογένειας Κοτσολιούτσου ότι δεν θα προφυλακιστούν παρά τα βαρύτατα κακουργήματα για τα οποία κατηγορούνται,

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα edolio5  είχε αναδείξει το γεγονός ότι στην ανακρίτρια εγχειρίστηκαν φωτογραφίες και πληροφορίες για κούτες της οικογένειας Κουτσολιούτσων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Hertz αλλά και για χρήματα (13.000.000 ευρώ) που λέγονται ότι ήταν θαμμένα στην αυλή της οικίας τους στην Κηφισιά αλλά δεν έγινε καμία έρευνα