Μόνο στο edolio5! H "Μαφία Μάλαμα",ο τηλεοπτικός μεγαλοτοκογλύφος-γιατρός...κ.Βασίλης και ο μπράβος του Κ.Χ. πρώην αστυνομικός, που ήταν και ταμίας του κυκλώματος.-Οι ληστείες στις τράπεζες και τα δάνεια του γιατρού...με τόκο!

Μαϊμού" γιατρός: Αυτό είναι το καλά στημένο προφίλ στο Linkedin - ΦΩΤΟ
Του Άρη Σπίνου 

Η δικογραφία για την "μαφία Μάλαμα" κρύβει πολλά ευρήματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.Σήμερα  το edolio5 αποκαλύπτει την σχέση ενός πολύ γνωστού γιατρού,που παρουσιάζει και τηλεοπτικές εκπομπές, με έναν εκ των βασικών ταμιών της εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται για γιατρό που εξειδικεύεται στις πλαστικές εγχειρήσεις.Σύμφωνα με την έκθεση της Ε.Υ.Π. που συμπεριλαμβάνετε στην δικογραφία, όπου το επίμαχο απόσπασμα το παρουσιάζουμε σήμερα, ο γιατρός χαρακτηρίζετε από τους πράκτορες-συντάκτες της έκθεσης ως γνωστός μαγαλοτοκογλύφος.
Στην ίδια έκθεση αναφέρετε ότι ένας εκ των ταμιών της οργάνωσης.ο π. αστυνομικός Κ.Χ. εργάζεται ως σωματοφύλακας του γιατρού και του βρίσκει πελάτες για να δανείζει χρήματα. Ο Κ.Χ. διώχθηκε από την αστυνομία λόγο της συμμετοχής του σε βαριές εγκληματικές ενέργειες όπως ληστείες τραπεζών,για τις οποίες και οδηγήθηκε στην φυλακή.Αποτελεί απορία το γεγονός πως είναι δυνατό ο πολυδιαφιμισμένος γιατρός να τον χρησιμοποιεί με τέτοιο παρελθόν ως σωματοφύλακα.  Το edolio5  προσπάθησε να  επικοινωνήσει με τον γιατρό προκειμένου να έχουμε την άποψη του αλλά δεν κατέστη αυτό δυνατό.Να σημειώσουμε ότι ο εν λόγο γιατρός, μέχρι στιγμής,δεν έχει κληθεί να καταθέσει ούτε ως ύποπτος ούτε ως κατηγορούμενος. Κάτι όμως που δεν αποκλείεται να συμβεί στο άμεσο μέλλον