Απόπειρα δολοφονίας Χίου! Ο εφοπλιστής "Άγιος Γαβριήλ",ο δικηγόρος "Άγιος Μιχαήλ" και η Κυρία του Κυρίου που ζήτησε προστασία από τον πρώην!Ο δημοσιογράφος τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι στην ασφάλεια.Πίνουν χάπια και κοιτάνε από το μπαλκόνι.

Του Άρη Σπίνου 

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του εκδότη δημοσιογράφου Στέφανου Χίου είναι ραγδαίες.Ο δημοσιογράφος κατέθεσε πλέον όλα τα στοιχεία που είχε στην διάθεση του προκειμένου οι ηθικοί  και οι φυσικοί αυτουργοί της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.Ο πολιτικός σεισμός που αναμένετε θα είναι πολλών Ρίχτερ.Η κυβέρνηση μόνο με εκλογές θα μπορέσει να κοπάσει το θόρυβο που θα δημιουργηθεί.Τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή είναι ικανά ξεσηκώσουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.Οι αστυνομικοί άκουγαν και δεν πίστευαν στα αυτιά τους.Ο ένας κοιτούσε τον άλλον αναρωτόμενοι για το ποιος θα χειριστεί αυτήν την δικογραφία!
Οι επιλογές είναι πλέον μονόδρομος.Μόνο η εξαφάνιση των φυσικών αυτουργών μπορεί να τους γλιτώσει.Ο νοών νοεί το.Η συγκάλυψη είναι αδύνατη αφού ο ήχος και η εικόνα που βρίσκονται καλά κριμένα μπορεί να γεμίσουν σε μια στιγμή όλο το διαδίκτυο.Η σύμπραξη βοήθειας μεταξύ των αγίων "Γαβριήλ" και "Μιχαήλ" με προσκυνούσα την κυρία του κυρίου είναι πλέον αργά για τα μπαλώσει. Η απόπειρα δολοφονίας πληρώνετε με μερικές δεκάδες χρόνια φυλακή.