Έκοψε τα "ψιλά" που έστελνε στο μαγαζί!Συν Γυναιξί και τέκνοις έχει μετακομίσει στην ευρωβουλή ο Κωνσταντίνου. Παρακαλάει να του στέλνει ότι περισσεύει ο"Πατριώτης της Κονόμας".

Του Άρη Σπίνου 

Μας το έλεγαν αλλά δεν τον πιστεύαμε.Όχι πως αυτός θα διέφερε ως άριστος μαθητής της καμαρίλας,αλλά θεωρούσαμε ότι θα κρατήσει τα προσχήματα.Ο λόγος για τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Θανάση Κωνσταντίνου  που "προσγειώθηκε με αλεξίπτωτο" στα έδρανα της ευρωβουλής  αφού η απαίτηση του ιδίου ήταν το ψηφοδέλτιο να ξεκινάει από "Κ" με συνέπεια την βέβαιη εκλογή του.
Η παρουσία του στην Αθήνα από την μέρα εκλογής του είναι ανύπαρκτη αφού όπως μας είπαν έχει πάρει μαζί του όλη την οικογένεια.Σύζυγο,παιδιά και τα σκυλιά junior και chang που το ένα δυστυχώς  ψόφησε.  Να είναι καλά ο μισθός της ευρωβουλής που κάθε μήνα γεμίζει το τραπεζικό του λογαριασμό με 25.000 ευρώ.Η γκρίνια εξαιτίας του γεγονότος ότι "ξεχνάει" να στέλνει στο μαγαζί της Χ.Α. το 50% έχει δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στην σχέση του με τον "Πατριώτης της Κονόμας".Τα έξοδα είναι πολλά γιατί η οικογένεια είναι απαιτητική."...και αυτά που δίνω στο κόμμα είναι πάρα πολλά.Μην με πιέζεις γιατί δεν θα ξαναδώσω τίποτα" φέρετε να είπε ο Κωσταντίνου στο "Τεμπέλη της Πεύκης".Κι όμως κάποτε αυτό το μαγαζί είχε εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες,μέχρι που κατάλαβαν ότι στα ράφια του έχει σάπια και σκουλικιασμένα προιοντα.Τώρα εκεί κυκλοφορούν αράχνες και αναμνήσεις από την χλιδή των 7 ετών που γεύτηκαν εις υγείαν των κορόιδων ψηφοφόρων,τα αφεντικά της Πεύκης.