Τα πληρωμένα δημοσιεύματα!!Ο διωκόμενος για σοβαρότητα οικονομικά κακουργήματα Μιχάλης Σάλλας αγοράζει την Praxia bank επειδή...τον παρακάλεσε ο Στουρνάρας!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Σαλλα Praxia Bank"
Του Άρη Σπίνου

Μόνο σε αυτή την χώρα ένας στον οποίο έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος που σχετίζονται με βαρύτατα οικονομικά εγκλήματα μπορεί να διαφημίζει ότι θα αγοράσει τράπεζα.Το όνομα αυτού Μιχάλης Σάλλας. .Διαφημίζει μάλιστα και την πολύ καλή σχέση του με την τράπεζα της Ελλάδος που θα δώσει την έγκρισή της για αυτό  ότι θα αγοράσει τράπεζα (Praxia Bank) και μάλιστα με την έγκριση των αρμοδίων αρχών.Τα πληρωμένα δημοσιεύματα έχουν γεμίσει τα Μ.Μ.Ε. Γράφουν το ίδιο κατά σύμπτωση no paper:


"Ο άλλοτε ισχυρός της Τράπεζας Πειραιώς αξιολογεί, τα οικονομικά στοιχεία της εν λόγω τράπεζας, διενεργεί λογιστικό έλεγχο και βρίσκεται σε σχετικές συνεννοήσεις με την Τράπεζα της Ελλάδος. Έχει δε ενδιαφέρον πως οι κ.κ. Σάλλας και Στουρνάρας κάθισαν στο ίδιο τραπέζι μετά όσα προηγήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Οπως και να έχει πάντως, στον βαθμό που ευοδωθεί η εξαγορά, η Παγκρήτια Τράπεζα θα ενσωματώσει την απορροφημένη από την Praxia Bank ψηφιακή τραπεζική τεχνολογία και θα απευθυνθεί στο πλήθος των μικρών και μεσαίων πελατών που διατηρούν καταθέσεις και εισοδήματα αλλά επί της ουσίας δεν είναι δανεισμένοι από τις τράπεζες. Πρόκειται για ένα δυνάμει ενδιαφέρον σύνολο, περίπου 300.000 πελατών, για τη χειμαζόμενη τραπεζική αγορά."

Σε αυτή την χώρα λοιπόν θα κληθούμε ως καταθέτες να βάλουμε χρήματα,δηλαδή να εμπιστευθούμε,στην τράπεζα που θα διαχειρίζεστε ένας υπόδικος για οικονομικά εγκλήματα!!

Όλα για το μεροκάματο των δημοσιογράφων που γράφουν ότι θέλει...ο πελάτης!!