Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2024

Χορός και κέφι με θέα τις αυθαιρεσίες του Bolivar! «Έδωσε» την ψυχή του με τις χορευτικές του ικανότητες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, Στέφανος Διαμαντής την Παρασκευή το βράδυ.


edolio5 team

Άμα κάποιος θέλει να μην ακούει την δυνατή μουσική στο μαγαζί που ο ίδιος χορεύει μέχρι τα ξημερώματα  (Bolivar) αλλά να ακούει την μουσική στο διπλανό μαγαζί που το χωρίζει 1 «σεντόνι» τότε λέγεται Στέφανος Διαμαντής και είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου! 

Για τις αυθαιρεσίες που βγάζουν μάτι στο συγκρότημα της Ακτής του Ήλιου με τους εκατοντάδες τόνους τσιμέντο σας έχουμε ενημερώσει με αναλυτικό ρεπορτάζ. Αυτά τα ρεπορτάζ μάλιστα όπως μαθαίνουμε έγιναν και η αιτία επιτέλους η εξαφανισμένη ΚΕΔ Πειραιά να πάει μια βόλτα από εκεί και να αρχίσει με την μεζούρα το έργο της.


Το τι μέτρησε βέβαια και τι άφησε είναι άλλη ιστορία με την οποία θα ασχοληθούμε οσονούπω.

Το ερώτημα όμως είναι απλό:

Μπορεί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου που όταν το edolio5 είναι κατηγορούμενο στα δικαστήρια τρέχει πρώτος και καλύτερος ως μάρτυρας κατηγορίας, να μην βλέπει τις παρανομίες αυτές και να δηλώνει ο ίδιος την άφεση αμαρτιών τους με την παρουσία του εκεί και τις ικανότητες του στο τσιφτετέλι. 



Βέβαια, τον ρυθμό τον έδινε ο γνωστός χορευτής του Bolivar που γνωρίζει πολλούς και εκλεκτούς από την διοίκηση του δήμου Αλίμου έχοντας αναπτύξει και ιδιαίτερες... σχέσεις φιλίας και στοργής! 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !