Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2024

Συμεών Κουπελόγλου: Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης που είναι πρωταθλητής της «αφωνίας»! 16 μήνες στο Ελληνικό κοινοβούλιο έχει κάνει μία ομιλία αλλά ο μισθός των 7.500 τρέχει κανονικά.


edolio5 team

Μπορεί να μην το γνωρίζεται αλλά υπάρχει ένας βουλευτής στο κόμμα του «ψευτοπατριώτη» Βελόπουλου που λέγεται Συμέων Κουπελόγλου!


Είναι αυτός που είχε κλείσει τον δρόμο μπροστά από το σπίτι του για να χορέψει και να γιορτάσει την χαρά του ενώ η Ελλάδα καιγόταν και θρηνούσε τον αδικοχαμένο 19χρονο που σκοτώθηκε στο Λούνα Παρκ.

Είπαμε, να ασχοληθούμε λίγο μαζί του, αφού τον ανακαλύψαμε δια των ικανοτήτων του στον χορό για να δούμε το κοινοβουλευτικό έργο που παράγει μέσα από ομιλίες στην Βουλή και επιτροπές.

Ολόκληρους 16 μήνες έχει εκλεγεί! 

Διαπιστώσαμε λοιπόν ότι έχει κάνει μόνο μία ομιλία στις 15/2/24. Πριν και μετά πρωταθλητής της «αφωνίας». Ούτε κουβέντα βέβαια για εμφάνιση σε τηλεόραση ή ραδιόφωνο. Ούτε στο κατευθυνόμενο και απόλυτα ελεγχόμενο Alert - Focus FM από τον Βελόπουλο δεν τον αφήνουν να εμφανιστεί για λόγους που αντιλαμβανόμαστε όλοι αφού δεν τον αφήνουν να μιλήσει ούτε στην ολομέλεια της Βουλής για τους ίδιους λόγους. Πτυχία ή ξένες γλώσσες μάλλον είναι κάτι άγνωστο για αυτόν!

Φυσικά ο μισθός των 7.500 ευρώ τρέχει κανονικά κάθε μήνα. 

«Εγώ χάλασα 200.000 ευρώ για να εκλεγώ βουλευτής.» φώναζε στον Παύλο Σαράκη όταν απαιτούσε την διαγραφή του, χτυπώντας και το χέρι στο τραπέζι! 

Έχουμε πολλά ακόμα για τον Σίμο αλλά σιγά - σιγά! Κάπου πήρε το μάτι μας και μια μήνυση που έχει κατατεθεί σε βάρος του.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !