Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2024

«Τι κάνεις Γιάννη ; Κουκιά σπέρνω»! Ο «εξαφανισμένος» προϊστάμενος της ΚΕΔ Πειραιά Αριστείδης Κουμούτσης, οι καραμπινάτες πολεοδομικές αυθαιρεσίες παραλιακών μαγαζιών με τόνους τσιμέντο και η απάντηση που έστειλε στο edolio5.


edolio5 team

Όταν το μπαλάκι των ανεύθυνων μιας υπηρεσίας προσπαθεί να ξεγελάσει το δημοσιογραφικό καθήκον.
Με την τεχνική του προηγούμενου αιώνα στρίβειν δια του αρραβώνος η ΚΕΔ Πειραιά που έχει προϊστάμενο τον μεγάλο και τρανό υπάλληλο του δημοσίου συμφέροντος (βεβαίως - βεβαίως) Αριστείδη Κουμούτση μας απάντησε δια αντιπροσώπου του (ο αναπληρωτής διευθυντής Κουλούκης Δημήτρης) ότι δεν είναι αρμόδιος για να μας απαντήσει (!) σε ερώτημα που του θέσαμε από το edolio5 και μας παρέπεμψε στο γραφείο τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών.

Τα ρεπορτάζ του edolio5 για τις καραμπινάτες πολεοδομικές αυθαιρεσίες της παραλίας που η κυβέρνηση της διαφημίζει ως ριβιέρα, η ΚΕΔ που είναι αρμόδια για να ενεργοποιήσει τις μπουλτόζες... δεν τα έχει δει και κρίνει αφού την ενημερώσαμε για αυτά ότι δεν είναι καν αρμόδια να μας απαντήσει.

Ο κάθε λογικός δημόσιος υπάλληλος που δεν θέλει να κρυφτεί πίσω από τις ευθύνες του αφού πρέπει να δικαιολογήσει την μακροχρόνια ανευθυνότητα του, προωθεί το δημοσιογραφικό ερώτημα εκεί που νομίζει και κατόπιν απαντάει. 

Εδώ συμβαίνει το παράδοξο. Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα! Χτυπήστε άλλη πόρτα! 

Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αλλά θα πρέπει να πάρουμε και απάντηση τι είναι αυτό που αναγκάζει τον προϊστάμενο της ΚΕΔ Πειραιά να κάνει τα στραβά μάτια σε παρανομίες με τις οποίες κάποιοι οφελούνται δεκάδες εκατ. ευρώ κάθε χρόνο ;



ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !