Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2024

Η περίεργη εκκωφαντική σιωπή (μέχρι παρεξηγήσεως) του προϊσταμένου της ΚΕΔ Πειραιά Αριστείδη Κουμούτση! Τα 9 ρεπορτάζ του edolio5 για τις τσιμεντένιες καραμπινάτες πολεοδομικές αυθαιρεσίες μαγαζιών πάνω στο κύμα και τα στραβά μάτια των αρμοδίων. Ο ρόλος της αυλής του Μαξίμου με τον «νταβατζή» που τους καλύπτει και ο αρμόδιος εισαγγελέας που ξεχνά να περάσει από την παραλία.


edolio5 team

Το μικρό ψάρι, γαύρο τον λένε, το καταπίνει η φάλαινα και δεν παίρνει ανάσα. 

Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα της κυβέρνησης καλά κρατούν και η κάλυψη των αρμοδίων αρχών για τους επιχειρηματίες που αυθαιρετούν πάνω στο κύμα με την ανοχή της δημοτικής αρχής, επίσης έχει στήσει τον χορό της. 

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης περιφέρεται στα κανάλια αλλά δεν λέει κουβέντα για τις καραμπινάτες πολεοδομικές αυθαιρεσίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται στα όρια του δήμου του. 

Αντίθετα σε αυτά έχει βρεθεί πολλές φορές ως πελάτης. Η εμμονή του είναι μόνο κατά ενός καταστήματος γεγονός που δημιουργεί εύλογες παρεξηγήσεις και ερωτήματα που ο καθένας δίνει τις δικές του απαντήσεις.

Διερευνάται και ο ρόλος όμως του προϊσταμένου της ΚΕΔ Πειραιά Αριστείδη Κουμούτση που ως μεγάς αυτοκράτωρ δεν μπαίνει καν στον κόπο όχι να απαντήσει στα τηλεφωνήματα του edolio5 για την αναγκαιότητα του ρεπορτάζ (13 φορές τον έχουμε καλέσει στο 2132118647) αλλά ούτε καν να δώσει σημασία και να απαντήσει στο email που του στείλαμε με όλα τα ρεπορτάζ που αφορούν την ανοχή μέχρι παρεξηγήσεως που δείχνει για τα συκγκεκριμένα παραλιακά μαγαζιά, προκειμένου να καταγράψουμε τις ενέργειες που έχει κάνει, εάν έχει κάνει. Τι να πει όμως ; 

Οι φήμες οργιάζουν για την κυβερνητική κάλυψη που έχουν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, όπως οι ίδιοι λένε από το Μέγαρο Μαξίμου, κατανομάζοντας συγκεκριμένο παράγοντα - αστυνομικό.

Δημιουργεί απορία όμως και το γεγονός της απραξίας από την εισαγγελία περιβάλλοντος και την ανοχή που δείχνει και αυτή ενώ είναι ενημερωμένη για τα πάντα.

Τα λεφτά είναι πολλά και ίσως αυτό να είναι και η απάντηση στην απορία του ρεπορτάζ. Όλοι κρίνονται και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !