Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2024

Ο εκβιασμός της κυβέρνησης στον Σαββίδη να μην πουλήσει το OPEN στον Μαρινάκη! Η φυγή των δημοσιογράφων και τεχνικών που μένουν απλήρωτοι συνεχίζεται και ο Ιβαν πετάει τρελές απαιτήσεις στο τραπέζι για να κάνει το χατήρι της αυλής του Μητσοτάκη.


edolio5 team

Σας έχουμε ενημερώσει ήδη για τις τεράστιες υποθέσεις που κάνει το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ακυρώσει την προσέγγιση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ιβάν Σαββίδη με σκοπό την αγορά του OPEN.
Τόσο η είδηση του ενδιαφέροντος για την αγορά ενός νέου σταθμού από τον μεγαλοεφοπλιστή όσο και τα εμπόδια αναπαρήχθησαν σε δεκάδες site και έντυπα, μετά την σχετική ανάρτηση του edolio5. 

Σήμερα σας έχω νέα ως προς το τι σκέπτεται ο Ιβάν. 

 Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο edolio5, από το περιβάλλον του πρωθυπουργού ασκούνται πιέσεις προς τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος διαβιώνει επί μια τετραετία στο Ροστόφ έχοντας εξαφανιστεί από την Ελλάδα από το 2020 αφού η ΕΛΑΣ τον ενημέρωσε ότι υπάρχει σχέδιο δολοφονίας σε βάρος του, προφανώς για να τον τρομοκρατήσει  να μην πουλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό!

Το Μαξίμου για να γελιοποίηση δήθεν την πώληση του OPEN έβαλε στο παιχνίδι μέχρι και τον Μάριο Ηλιόπουλο που το μόνο που ξέρει από τηλεόραση είναι να αλλάζει τα κανάλια με το τηλεκοντρόλ.

Υπάρχει όμως και μια αλήθεια που αφορά τον Σαββίδη και κάνει τα πράγματα ακόμα πιο μπερδεμένα. Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να ζητάει «τρελλά πράγματα» που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά και ούτε συνάδουν με τα οικονομικά δεδομένα του Open που συνεχίζει να κάνει απολύσεις ή να φεύγουν μόνοι τους δημοσιογράφοι και τεχνικοί αφού βλέπουν ότι κάθε 2 μήνες πέρνουν έναντι!

Μολονότι το Open φέρεται να βάζει κάθε χρόνο γύρω στα 20 εκατ. ευρώ από την τσέπη του και το χρέος να μαζεύεται για όποιον τελικά το πάρει - την πιο σοβαρή πρόταση που είναι του Βαγγέλη Μαρινάκη που δίνει 20 στο χέρι και όλα τα χρέη στην πλάτη του - ο Σαββίδης την θεωρεί πολύ μικρή.

Αντί ο επιχειρηματίας να αρπάξει την ευκαιρία, την μία ζητάει 70 εκατ. ευρώ και την άλλη 90 εκατ. ευρώ!!!
Πόσα εξωφρενικά που δεν έχουν καμία βάση, εντελώς αυθαίρετα, που ίσως μόνο αποσκοπούν στο να μην πουληθεί τελικά ο τηλεοπτικός σταθμός και ο ίδιος να παραμένει εκβιαζόμενος της κυβέρνησης.

Η αλήθεια είναι ότι θέλει να κάνει το χατήρι της κυβέρνησης και βρίσκει προφάσεις για να λέει όχι!

Τα χρέη όμως δεν αστιεύονται!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !