Σάββατο, Ιουλίου 13, 2024

Σε δικαστική διαιτησία προσφέυγει το OPEN κατά του ελεγχόμενου για κακουργήματα Νίκου Κοκλώνη! Το κύκνειο άσμα του παρουσιαστή της Trash Tv, η συμφωνία που δεν τηρήθηκε και οι συνεργάτες που εγκαταλείπουν τον «τραγουδιστή» με τα ανοιχτά πουκάμισα για να σωθούν, οι περιπέτειες με την δικαιοσύνη που μόλις αρχίζουν.


Του ειδικού συνεργάτη

Στον επίλογό του φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον το τελευταίο κεφάλαιο στη σχέση μεταξύ του Open και του Νίκου Κοκλώνη και της εταιρείας παραγωγής Barking Well Media όπως ήδη έχει γράψει με αναλυτικό ρεπορτάζ το edolio5.

Οι οικονομικές και εμπορικές διαφορές των δύο πλευρών βρίσκονται ήδη στο διαιτητικό δικαστήριο, μετά από προσφυγή της πλευράς Ιβάν Σαββίδη. Αυτή είναι η επίσημη πλευρά διαφωνίας αλλά η ουσία βρίσκεται στον έλεγχο της δικαιοσύνης για τον Νίκο Κοκλώνη περί σοβαρών κακουργηματικών αδικημάτων, όπως «εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης», γεγονός που το κανάλι του Σαββίδη αλλά και ο ίδιος επιχειρηματίας δεν θέλει να έχει απρόβλεπτες περιπέτειες.

Η πιο πρόσφατη συνάντηση του Νίκου Κοκλώνη με τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη που αποκάλυψε το edolio5 παρόντος του μη εκτελεστικού προέδρου του Δ.Σ. Αρτούρ Νταβιντιάν κατέδειξε ότι ούτε το 50% του καναλιού μπορεί να αγοράσει ο παρουσιαστής της Trash TV και ελεγχόμενος από την δικαιοσύνη για βαριά κακουργήματα, ούτε και να συνεχίσει το μοντέλο της συνεργασίας δεδομένου ότι υπήρξε διαφωνία για τη ροή του όποιου χρήματος παραγόταν: Μετά το διαζύγιο ωστόσο η επόμενη ημέρα δεν είναι τόσο διαυγής.

Ο άνθρωπος του Νίκου Κοκλώνη στο Δ.Σ. Τζώνη Καλημέρης έχει αναλάβει από τις 8 Νοεμβρίου του 2023 διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Chief Operating Officer). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη κάνει σχετικό deal με τους Ρώσους συνεργάτες του καναλάρχη Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να παραμείνει στο κανάλι εγκαταλείποντας τον Κοκλώνης.

Η Ισαβέλλα Σασλόγλου, συνεργάτης του Κοκλώνη, από τον Νοέμβριο του 2023 έχει αναλάβει Διευθύντρια Προγράμματος, με την αμοιβή της να αναλαμβάνει πλέον στην εποχή μετά Κοκλώνη, αποκλειστικά το κανάλι (πληρωνόταν 50%-50%).

Ένας - ένας πηδάει από το καράβι, κυρίως επειδή βλέπει τις ποινικές εξελίξεις που έρχονται.

Στο Open επέστρεψαν 12 στελέχη που είχαν μετακομίσει τον περασμένο χρόνο στη Barking Well Media (και πληρώνονταν από το κανάλι). Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος παραμένει ισχυρός επικεφαλής της Ενημέρωσης και σίγουρα η ομάδα του θα αισθάνεται ελαφρά ανακούφιση από την απώλεια του trash τμήματος του προγράμματος.

Την ίδια ώρα τον γύρω του διαδικτύου κάνει η αποκάλυψη του edolio5 για την πρόταση εξαγοράς του OPEN που έκανε στον Σαββίδη ο μεγαλοεφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !