Σάββατο, Ιουλίου 13, 2024

Μια περίεργη ληστεία με λεία 175.000 ευρώ... κατά δήλωση της επιχείρησης! Οι 4 μασκοφόροι, ο φύλακας που έδεσαν χειροπόδαρα με καλώδια (!) και ο πολυχώρος Alma Club στον Άλιμο του Γιάννη Ζουμπουλίδη. Η πληροφορία εκ των έσω στους δράστες και τα ερωτήματα της ΕΛΑΣ που ψάχνουν απαντήσεις.


edolio5 team

Η ληστεία είναι ήδη γνωστή αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο edolio5 τα ερωτήματα της ΕΛΑΣ παραμένουν αναπάντητα.
Να θυμίσουμε Στόχος ένοπλων ληστών έγινε στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/7), o πολυχώρος αθλητικών εγκαταστάσεων Alma Club, στην οδό Μεγάλης Του Γένους Σχολής, στον Άλιμο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τέσσερις ένοπλοι μασκοφόροι, εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις και αφού χτύπησαν τον φύλακα στο πρόσωπο, τον ακινητοποίησαν δένοντας τα πόδια του με καλώδια.

Στη συνέχεια οι δράστες έκλεψαν ένα χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο ήταν 175.000 ευρώ ενώ προκάλεσαν φθορές σε δύο κάμερες ασφαλείας για να μην καταγραφούν οι κινήσεις τους.

Οι 4 ληστές επιβιβάστηκαν σε κάποιο όχημα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει οπτικό υλικό από κάμερες, στους δρόμους που οδηγούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις. 

Τα ερωτήματα για την ΕΛΑΣ είναι γιατί υπήρχαν τόσα χρήματα στο χρηματοκιβώτιο και από που προκύπτει η είσπραξη των χρημάτων αυτών αφού το ποσό δηλώθηκε ότι λείπει από τους διαχειριστές της επιχείρησης. Επίσης πως γνώριζαν οι ληστές την ύπαρξη των χρημάτων;

Ερώτημα επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο φύλακας βρέθηκε δεμένος με καλώδια και όχι με σκοινιά που λογικά θα είχαν πάρει μαζί τους οι ληστές προκειμένου να οργανώσουν με στοιχειώδη τρόπο την ληστεία που ήθελαν να κάνουν αφού γνώριζαν ότι υπάρχει φύλακας.

Να σημειώσουμε ότι η επιχείρηση ανήκει στον Γιάννη Ζουμπουλίδη συζύγου της Ασημάκη διεθνής παίκτριας στο Πόλο του Ολυμπαικού και την τεχνική ευθύνη των εγκαταστάσεων την έχει ο Γιώργος Αμανατίδης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !