Κυριακή, Ιουλίου 14, 2024

Η κοροϊδία που πάει σύννεφο και τα παρακάλια των εφοπλιστών! Δεύτερη παράταση στα παραμύθια της χαλιμάς των Μπακοκαϋμενάκηδων για τον δήθεν 5ο τραπεζικό πυλώνα. Τα στελέχη από την ΤτΕ αρνούνται να υπογράψουν την συγχώνευση Attica Bank και Παγκρήτιας Τράπεζας για να μην πάνε φυλακή.


edolio5 team

Σαν να περιμένεις τηλεφώνημα από την κοπέλα σου και να σου λέει δεν μπορώ τώρα θα σε πάρω την άλλη εβδομάδα.

Ακόμη μία εβδομάδα προθεσμία πήρε η υπόθεση της τελικής συμφωνίας ως προς το σχέδιο συγχώνευσης της Attica Bank με την Παγκρήτια και της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα καλύψει κατά κύριο λόγο το δημόσιο και η Thrivest των Μπάκου – Καϋμενάκη – Εξάρχου.

Η πρώτη παράταση έληξε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αλλά επειδή το χάος είναι ατέλειωτο και κυρίως κάποιοι βλέπουν ότι από τις υπογράφες του μπορεί να οδηγηθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ανέβαλαν τα πάντα ζητώντας νέα παράταση ύστερα από απαίτηση της «Αγίας Τρίαδας». 

Μέσα στο προηγούμενο διήμερο υπήρξαν πολλές διαβουλεύσεις, ωστόσο, πληροφορίες του edolio5 αναφέρουν ότι το βράδυ της Παρασκευής ζητήθηκε αυτή η δεύτερη ολιγοήμερη παράταση. Οι ίδιες πηές μας λένε ότι τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι τεράστια και μόνο με εντολή της κυβέρνησης όσοι παρανομήσουν θα το πράξουν.

Πιθανότατα το πρωί της Δευτέρας η Attica Bank να εκδώσει ανακοίνωση που θα αναφέρεται στη δεύτερη παράταση και μέσα στις επόμενες ημέρες να συνεδριάσει το ΤΧΣ αφού λάβει τα στοιχεία της αποτίμησης.

H συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα, αποτελεί ένα τεράστιο σκάνδαλο αφού θα δοθεί στα χέρια 2 εφοπλιστών με χρήματα του Ελληνικού δημοσίου όπως έχει αναφέρει σε αναλυτικό ρεπορτάζ το edolio5.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για την εξυγίανση της Attica Bank που θα συγχωνευθεί με την Παγκρήτια Τράπεζα, θα απαιτούνταν 670 εκατ. ευρώ αλλά τελικά οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για 1,2 δις.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !