Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2024

Πολεοδομικές αυθαιρεσίες στην παραλία Αλίμου... με υπογραφή του δήμου! Ιδού η αμετάκλητη απόφαση της ΚΕΔ για να κατεδαφίσει 21 (!) παράνομες κατασκευές με τσιμέντο εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων στον αιγιαλό. Ούτε λέξη από τον δήμαρχο Κονδύλη για τις «αμαρτίες του οίκου» του, στο δημοτικό συμβούλιο.


edolio5 team

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί λέει ο λαός μας.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα «στραβά μάτια» που κάνει η ΚΕΔ στην οποία υπάγεται η αρμοδιότητα για τον έλεγχο των αυθαίρετων κατασκευών που υπάρχουν στα παραλιακά καταστήματα «Ελλάδος Εικόνες» - «Rubirosa» και «Ακτή του Ήλιου» γεγονός που δημιουργεί εύλογες απορίες και περίεργα συμπεράσματα.

Έχουμε επισημάνει επίσης και την χαμένη καταγγελία δημότη του δήμου όπου κατέθεσε στην αρμόδια υπηρεσία της ΚΕΔ που βρίσκεται επί της οδού Νικηταρά 15 στον Πειραιά στην οποία προίσταται ο Κουμούτσης Αριστείδης.

Επί αυτών των δύο θεμάτων που δημιουργούν εύλογη απορία για τα στραβά μάτια που κάνει η αρμόδια υπηρεσία θα επανέλθουμε. 

Σήμερα σας παρουσιάζουμε στο edolio5 το πρωτόκολο κατεδάφισης που εξέδωσε η ίδια υπηρεσία για κτίσματα κατασκευών και έργων σε χώρους αιγιαλού - παραλίας και θάλασσας του δήμου Αλίμου.

Το έγγραφο έχει αρ. πρωτ. 73/20/5/2024 και αρ. φακ. 614 και υπογράφεται από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας. Επρόκειτο για την καταγραφή 21 παράνομων κατασκευών με τσιμέντο που βγάζουν... μάτι και έχουν «νονό» τον ίδιο τον δήμο Αλίμου και προφανώς την έγκριση της δημοτικής αρχής. 

Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει δημοσιευτεί ήδη στην Διαύγεια ορίζει ότι εντός 30 ημερών θα πρέπει οι κατασκευές αυτές να γκρεμιστούν, διαφορετικά αυτό θα το πράξει η ΚΕΔ και ο καταλογισμός εξόδων θα γίνει στον δήμο Αλίμου. 

Επειδή παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό τον δήμαρχο της πόλης σε ρόλο σερίφη να καταγγέλει αυθαίρετες κατασκευές, σε επιλεγμένα καταστήματα, η απορία είναι απλή. 

Έχει ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο για τις αυθαίρετες κατασκευές του δήμου και την υποχρέωση να τις γκρεμίσει ; Πως είναι δυνατόν να δείχνει τους άλλους ως «πολεοδομικούς ενόχους» και ο ίδιος να είναι «κατηγορούμενος» και «καταδικασμένος» για τις ίδιες πράξεις ;

Είναι αυτονόητο ότι το ρεπορτάζ δεν είναι υπερ του συμψηφισμού αυθαίρετων κατασκευών από καταστήματα ή από ιδιώτες και για αυτό άλλωστε με ανεπάλληλα ρεπορτάζ τα έχουμε αναδείξει αλλά είναι οξύμορο και παράλογο στο σπίτι του κρεμασμένου να μιλάνε για σκοινί.











ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !