«Μαύρη τρύπα χωρίς πάτο» το Star Channel! Κάθε μήνα μπαίνει μέσα το μαγαζί της οικογένειας Βαρδινογιάννη και σε 2 χρόνια έχει κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 18 εκατ. ευρώ. Η αποχώρηση από τα ΜΜΕ είναι θέμα χρόνου για τον διάδοχο της αυτοκρατορίας.


edolio5 team

Δεν είναι ο μόνος τηλεοπτικός σταθμός που βρίσκεται σε παθητικό αλλά το μαγαζί της οικογένειας Βαρδινογιάννη οδηγείται πλέον σε μηδενική παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της χώρας και είναι θέμα ημερομηνίας για το πότε θα απαλλαγεί οριστικά από αυτό.

Όπως προκύπτει από τις επίσημες λογιστικές καταστάσεις

Νέα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου ολοκλήρωσε η Νέα Τηλεόραση (Star Channel). Η κεφαλαιακή ένεση ανήλθε σε 11 εκατ. ευρώ, ανεβάζοντας το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας σε 44,5 εκατ. ευρώ, ενώ σχημάτισε ειδικό αποθεματικό ύψους 10 εκατ. ευρώ. 

Είναι η δεύτερη φορά που μπαίνουν χρήματα στην εταιρεία, μετά το 2022 όταν οι μέτοχοι της (Όμιλος Βαρδινογιάννη) είχε ρίξει επιπλέον 7 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία κατέγραψε μεγάλες ζημίες, οι οποίες μόνο για το 2022 είχαν ανέλθει σε 15 εκατ. ευρώ. Για το 2023 η εταιρεία δεν έχει γνωστοποιήσει τα μεγέθη της αλλά είναι βέβαιο ότι θα είναι παθητικά.

Οι πληροφορίες πληθαίνουν ότι ο διάδοχος της αυτοκρατορίας Γιάννης Βαρδινογιάννης θα από επενδύσει ολοκληρωτικά από τους τηλεοπτικούς σταθμούς - ήδη το έχει κάνει από τον Alpha - και ίσως διατηρήσει μόνο την έκδοση μιας εφημερίδας που συζητάει τους τελευταίους μήνες. Και αυτό ακόμα όμως έχει ελάχιστες πιθανότητες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !