Η αγορά της ΑΕΚ κατ' εντολή της αυλής Μαξίμου από τον Μάριο Ηλιόπουλο και οι δουλειές με το δημόσιο για να ρεφάρει! Η συμμετοχή του στην εταιρεία «DBC diadikasia» που φιλοδοξεί να αλώσει τα έργα πληροφορικής και ψηφιοποίησης του δημοσίου. Ο «εγγυητής» της χρυσής δουλειάς Σταύρος Παπασταύρου στις συνομιλίες κυβέρνησης και Mr «Seajet».


Του ειδικού συνεργάτη

Έχουμε και λέμε φρέσκο αθλητικό - οικονομικό - επιχειρηματικό ρεπορτάζ που μαζέψαμε σήμερα το πρωί από την βόλτα μας στην πλατεία της διαπλοκής στο Κολωνάκι!
Κύκλοι της αγοράς που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ύπαρξη των σχετικών deals  που πραγματοποιούνται με μυστικότητα εδώ και καιρό, λένε ότι πρόκειται για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ  που αφορούν ειδικά στα μεγάλα έργα, την πληροφορική και τις ψηφιοποιήσεις του Δημοσίου!

Σας ενημερώνω σήμερα από καλά ενημερωμένες πηγές εκ των έσω ότι ενδιαφέρον για συμμετοχή στο υπό εκκόλαψη deal έχει επιδείξει και ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος, ένα πρόσωπο της επικαιρότητας πλέον μετά την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Έγκυρες πηγές επισημαίνουν ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος – ο οποίος έχει πραγματοποιήσει επαφές και συζητήσεις με τους μετόχους των δύο εταιρειών που φαίνεται ότι θα λάβουν την μερίδα του λέοντος - περισσότερα από 2 δις - και θέλει να συμμετάσχει χρηματοδοτικά στο deal Bright – «DBC diadikasia» με ένα ποσό της τάξης πέριξ των 30 εκατ. ευρώ, χωρίς να διασαφηνίζεται εάν θα αποκτήσει ποσοστό των μετοχών της συγχωνευμένης εταιρίας που θα προκύψει ή θα αποκτήσει αυτόνομα το 30% της «DBC diadikasia», με πιθανότερη την πρώτη εκδοχή, καθώς ο γνωστός εφοπλιστής θέλει να μπει γερά στο κομμάτι της πληροφορικής και των ψηφιοποιήσεων.

Και μάλιστα με τις ευλογίες (;) του Μεγάρου Μαξίμου, όπως υποστηρίζουν επιχειρηματικοί και πολιτικοί κύκλοι!

Με κάποιο τρόπο ο Μάριος Ηλιόπουλος πρέπει να ρεφάρει τα 100 εκατ. ευρώ που θα του στοιχίσει η αγορά της ΑΕΚ αφού ο ίδιος μάλλον αγγαρεία έκανε που την αγόρασε. Οι ίδιες πληροφορίες λένε στο edolio5 ότι πριν πει το ΝΑΙ στο Μελλισανίδη του είχαν πει το ναι για την μεγάλη δουλειά από το Μαξίμου. 

Εμείς όμως έχουμε αμφιβολία για το εάν τελικά θα βγει κερδισμένος από αυτό που προσπαθεί να μπει αφού η συγκεκριμένη αγορά της ψηφιοποίησης και της πληροφορικής ελέγχεται από συγκεκριμένο «καρτέλ».

Ο πληροφοριοδότης μου είπε ότι οι συνεννοήσεις με τον Μάριο Ηλιόπουλο τις έχει κάνει ο Παπασταύρου. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !