Ο τελευταίος κλείνει την πόρτα της διάλυσης! Φεύγει και ο Χαλκιάς από το κόμμα - περίγελος του Στίγκα με συνέπεια να διαλύεται η κοινοβουλευτική ομάδα. Ανεξαρτητοποιείται την Δευτέρα το πρωί και συζητάει να προσχωρήσει στην Νίκη. Οι αιτίες των τριγμών στο μαγαζί του δασκάλου που μαζεύει ότι βρει για να προλάβει την εκλογική κατάρρευση που έρχεται στις εθνικές εκλογές.


Του ειδικού συνεργάτη

Η ώρα του τέλος για το κόμμα - περίγελος που εποπτεύει ως «μπροστινός» σύμφωνα με την δικαιοσύνη ο πολιτικός clown Βασίλης Στίγκας έφτασε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 τις επόμενες ώρες ανεξαρτητοποιείται και ο βουλευτής Χαλκιάς με συνέπεια να διαλύεται η ΚΟ αφού πλέον δεν αριθμεί τους 5 που είναι απαραίτητοι για την κοινοβουλευτική της συγκρότηση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα συναντήθηκε με εκπρόσωπο του Νατσιού ώστε τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η προσχώρηση του στην «ΝΙΚΗ». Φυσικά αυτό δεν θα τον απαλλάξει από την έκπτωση - του βουλευτικό αξιώματος - που θεωρείται βέβαιο ότι θα αποφασίσει το εκλογοδικείο στο αμέσως χρονικό διάστημα. 

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ήδη υπάρχει μεγάλη γκρίνια στο μαγαζί του δασκάλου. Εκτός από τα οικτρά εκλογικά αποτελέσματα που δεν επέδειξαν καμία ουσιαστική άνοδο του κόμματος που στηρίχτηκε από μοναστήρια και εκκλησίες, τις αποφάσεις που παίρνει μια κλειστή ομάδα ακόμη και ερήμην των βουλευτών, ήρθε να προστεθεί και η επιλογή προσώπων που έχουν χαρακτηριστεί συνομιλητές του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη. 

Το μαγαζί του δασκάλου προ της εκλογικής κατάρρευσης που είναι βέβαιο ότι θα επέλθει στις Εθνικές εκλογές προσπαθεί να «μαζέψει» ότι βρει στο πέρασμα του για να διασωθεί αλλά όλα δείχνουν πως τα πάντα που κάνει γίνονται μάταια.

Αυτό όμως που πρέπει να επισημανθεί είναι ο έλεγχος που καθυστερεί από την βουλή για την κρατική χρηματοδότηση των 780.000€ που πήρε το μαγαζί του Στίγκα και μετά την παραίτηση του βουλευτή Γαυγιωτάκη τέθηκε ζήτημα ελέγχου των οικονομικών. Πως είναι δυνατόν μια διαλυμένη κοινοβουλευτική ομάδα που επί της ουσίας δεν έχει νόμιμη ύπαρξη και τυπικά εντός του κοινοβουλίου να κρατάει την υπέρογκη κρατική χρηματοδότηση ; 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !